Direktlänk till inlägg 7 februari 2007

But this is only a test..

Av Alex - 7 februari 2007 17:16

Tanken är väl att sådana som jag ska inte ha sådana här saker, för jag tror inte att jag är tillräckligt aktiv för sådant här..Det gick ju dock inte att skriva av sig på potatisstan så det var ju kört med en gång.Egentligen är det väl meningen att jag ska ringa min pojkvän och diskutera lite jobb med honom, fast jag är ju en lat människa, så det kanske är tillåtet att sitta här och slöa en stund till?Jag är glad, för min mattelärare tycker om mig och tänker låta mig göra NV och TE:s nationella prov för att se vad jag är mindre bra på, och sedan är det bara för mig att köra på med matte B. Förvirrad? Well, jag läser matte A, ska egentligen göra hela terminen men jag är väl dubbelt så långt som resten i min grupp, vilket betyder att jag har ca 10 sidor kvar i hela boken. ALLTSÅ: Jag får göra matte B nu på vårterminen i 1:an så slipper jag göra det i 2:an, vilket gör att även min engelskalärare blir nöjd för då kan jag läsa engelska B på den tiden istället. Ibland slår man fan 78 flugor i en smäll, och det, mina vänner, känns bra!Vad som däremot inte är så bra är att idag kom jag på att det är 14 skolveckor kvar tills 3:orna tar studenten. Vilket för min del betyder att P försvinner. Vackra vackra P med ringar i båda öronen. Lite ledsamt faktiskt :/ Dock kanske jag borde se det positivt, jag hinner förmodligen inte göra bort mig så mycket på de 14 veckorna. Bara lite mer än att min ansiktsfärg kan räcka till att måla en lada ungefär. Ren fakta: tycker man en människa är vacker tittar man givetvis på honom/henne, och om då människan känner detta och lyckas få syn på en VARJE GÅNG man gör detta, vad kan man göra annat än att rodna och titta bort?Idag hade vi redovisning i skolan och medan C och J redovisade frös jag samtidigt som jag var trött och irriterad för att de var tvungna att fnissa bort hela grejen = jag satt med korsade armar och tittade mindre roat på dem. Förmodligen kan jag vänta mig viskande, tisslande och tasslande från deras sida om hur störd jag är och hur mycket jag hatar dem.. Jag såg det hända med C när hon hade haft oturen att hamna i deras grupp och, med all rätt, blev irriterad när de hade tappat bort hela arbetet. Då lät det "C.. visk visk.. hon kommer döda oss imorgon! visk visk.." och det gör mig så trött!Visst, det kanske inte går att få ihop så att alla är mogna i ens klass, speciellt inte när man väljer linje själv, men 7 st mogna i en klass på 21?! Seriöst?Vi får se om det händer något mer med den här bloggen. Nu väntar tvätten och telefonen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se