Direktlänk till inlägg 22 februari 2007

Inget viktigt really.

Av Alex - 22 februari 2007 11:31

Ha-men, här är jag igen, sure, det har gått 2 veckor men whatever, jag kom tillbaks iallafall?Jag är sjuk, har haft feber i 3 dagar nu och det känns fan inte kul, är man en hoppa-runt-människa så blir man så otroligt jävla frustrerad av att behöva sitta still.Imorgon har vi tydligen svenskaprov fick jag veta igår. Det känns ju bra..Och jag är så otroligt sugen på att repa! Fuckfuckfuck!Kanhända jag smiter iväg en liten stund sen o gör det, jag har jävla abstinens ju..Drömde om N inatt, det kändes bra tills dess att jag vaknade, gick ut på potatisstan, upptäckte att han var hardcore och att hans band spelar riktigt dålig musik. SUCK! >.< Alltid är det något som förstör..Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med näsan än heller.. Det riktigt kryper i kroppen efter att skaffa en piercing till men jag funderar på.. eftersom min "göra-hål-blutt" är borta så måste jag först pierca med min enorma säkerhetsnål o sen föra in ringen, mycket mer avancerat än mina självgjorda hål i öronen. Vi får väl se hur jag gör.Japp, that's it. See you later, folks.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se