Direktlänk till inlägg 30 mars 2007

And now I feel so stupid, still waiting for you...

Av Alex - 30 mars 2007 23:05

Jag är inte såå jävla egoistisk ändå har jag kommit fram till. Hade jag haft ett val hade jag hellre sett att min vän och hennes flört fick ihop det än jag och HAN, faktiskt.. tro det eller ej. missförstå mig inte nu, jag vill väldigt gärna ha HONOM också.och om du läser det här: Jag tänker INTE sitta här hela kvällen och vänta på dig, jag ska titta på fredrika när hon spelar imorgon, kl 11.15, så därför tänker jag gå och lägga mig snart, skyll dig själv.jag har ett experiment på g.. alla som läser min blogg; skriv erat namn som en kommentar, jag ska inte lägga upp skiten utan är bara allmänt nyfiken, jag har inte en jävla aning om vilka puckon som läser det här ffs !jag vet inte hur många gånger ditt namn har dykt upp hos mig idag, jag kan inte spela betapet nu, du sabbade hela min jävla medicinsk grundkurs-lektion, jag kunde inte koncentrera mig för fan, och då håller vi ändå på med sex och samlevnad! förstår du överhuvudtaget vad du gör med mig?! jag vill så jävla gärna hata dig men jag KAN inte >.<fan ta dig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se