Direktlänk till inlägg 4 april 2007

So this is England ?

Av Alex - 4 april 2007 17:39

Jag känner mig så misslyckad. Jag lyckades hjälpa F ur hennes nedsättande förhållande. Det var inget bra förhållande, han var svartsjuk och skulle bestämma vem hon fick umgås med och inte. Hon var inte min underbara glad och galna F medan hon var med honom, men vi lyckades, och nu är hon återigen så galen som bara hon kan vara.Nu har samma situation dykt upp igen, men den här människan kan inte få min hjälp. Jag vet att du inte kan se det själv, och jag vet att du behöver hjälp men när du inte kan ta emot den är det svårt.Visst, det kan bli så att det verkligen funkar den här gången, att ni lever lyckliga i alla era dagar, men jag fruktar att hon återigen kommer göra dig till små, små trasiga skärvor. Skärvor som jag så förtvivlat vill pussla ihop igen, få dig att förstå hur vacker du är, hur mycket du betyder för mig, hur mycket mer du är värd.Jag påstår inte att det någonsin skulle bli du och jag, ett vi, jag skulle aldrig någonsin göra sönder dig så många gånger som hon har gjort, men saker håller inte för alltid och jag skulle inte klara av att ens såra dig en gång, du är för bra. Missförstå mig inte nu, jag vill ha dig, så otroligt mycket, men du är för bräcklig för att jag ens ska våga ta chansen.Jag har mist en underbar, fin, vacker vän och jag saknar dig, England.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se