Direktlänk till inlägg 16 april 2007

Skövde.

Av Alex - 16 april 2007 14:24

Jag och Hanna tog tåget dit, spenderade halva tågresan med att klaga på folk, typ "our little girlie friend" :P

Kommer dit, Hanna köper en cola, vi dricker upp den över på tok för många cigaretter och bestämmer oss för att gå in. Ett metal-band står på scenen, vi sitter och lyssnar och applåderar artigt.

Nästa band på scen var ett hårdrocksband, samma sak där, fast lite fler och längre rökpauser.

När jag börjar tänka "Herregud, vad är det här egentligen?!" så går... DISPLEASED på !! Oh my god ! Jag är sannerligen förälskad i trummisen!

"Restraining orders are just another way of saying I love you" and all that.. Han var otroligt vacker och otroligt lik Tré, jag smälte med en gång !

Efter en otroligt fin halvtimme med Displeased går Snutjävel på och jag säger till Hanna "lite mindre skrik så har du asta kask".

Hanna blir lite nervös och tänker "herregud, det här kommer jag aldrig klara". Hon tyckte inte Snutjävel var så bra ;)

Efter ytterligare ett tag släcks ljuset, bakgrundsmusiken stängs av och alla börjar ropa "asta". Samma intro som Green Day (antar att den musiken är uppskattad bland artister) och Asta Kask kommer ut på scenen och öppnar upp med Inget Ljus, jag var i himmelriket.

En timme lyssnade vi på dem, sen skulle Hanna ut o ringa sin syster och sen var det slut.

Vi knallade iväg till McDonald's och käkade några jättesalta pommes frites och drack vatten/äppeljuice. Vattnet var otroligt gott.

Sätter oss på tåget, får syn på en kille vi har sett hela kvällen som är lite fet och ser lite lurig ut, typ en sån man kan bli aständ på när man har druckit ett par öl, tycker han är jättebra, och sedan vaknar man nästa dag för att nästan spy på sig själv.

Iallafall så kläcker Hanna ur sig "Oh look, it's our little fatty friend!"

Jag börjar skratta och kan inte sluta, trött som jag var, och sen spenderar vi hela bussresan med att störa oss på två killar som sitter bakom och skriker och pratar invandrar-dialekt med otroligt hög röst.

Falköping har aldrig varit så vackert och efterlängtat, jag lovar!

Träffade Emma, plockade upp Mattias och for hemåt till tonerna av "I en rosa helikopter".

Väl hemma kände jag hur otroligt ont i magen jag har, räknade efter och kom fram till att förutom 10 små pommes frites har jag inte ätit på 12 timmar. Gick upp, utan att bry mig om ifall jag väckte någon (var hungrig som en jävla gnu), gjorde ett par mackor, ett stooort glas o'boy och gick ner o käkade i sängen. Somnade mätt och glad :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se