Direktlänk till inlägg 23 april 2007

UKM

Av Alex - 23 april 2007 18:36

Fredag: Vi åker till Lidköping, det går fortare än vad jag och Fredrika hoppats på, och när vi är där frågar vi om vi inte ska ta och åka hem igen. Tyvärr håller ingen med oss.

Packar upp våra saker och jag noterar att en as-snygg pojke ska sova i samma rum (yes, Tor, känn dig träffad ;) )

 Vi traskar runt i Lidköping ett tag innan vi ska befinna oss på Sockerbruket för rundvandring, regler och mackor. Går lite fint i paraden tillbaka med våran otroligt snygga flagga och är tråkiga och är en stund på rummet innan vi drar till Ciel-huset som har nattjam.


Lördag: Vi blir väckta halv åtta av en idiot som tänder lampan och tutar med en jävla båttuta, går upp, käkar frukost (vi har frukosttid först av alla dessutom), sitter en stund på rummet och går sedan iväg till dagens workshop som är låtskrivning.

Väl där blir vi uppdelade i grupper och ska skriva en melodi till en låt och jag är väl inte så jätteproduktiv, trött som fan är jag också, men Per och en tjej (kommer inte ihåg ditt namn, sorry) klarar den biten själva.

Efter det så lyssnar vi litegrann, skriver oavbrutet i tre minuter om olika ämnen och ska sedan byta lapp. Jag kikar ner, inser att jag har skrivit att Per är snygg och tänker "vad faan, den här kan jag ju inte ge till honom!" så jag byter med Fredrika. Sedan ser jag att Per ser lite ensam ut och viftar med sitt papper så jag erbjuder mig att byta med honom också (ger honom alltså Fredrikas papper). Kikar ner på Pers papper som ligger framför mig och tänker "eh.. ?". Sen var det dags att säga saker som står på pappret och Per väser till mig efter en stund "men säg något som jag har skrivit då!" jag väser tillbaka "men du har ju inga meningar, bara ord!". Han svarar "men gör meningar då!". Jag kikar ner på pappret och säger "men vafan, ska jag säga jag drack för mycket öl,  whiskey och sprit och nu går jag för att kräkas"?!

Då blev han tyst och pratade inte om pappret mer, istället började vi diskutera att han hade varit ute och traskat i Lidköping igår och två gånger hade de stannat för att fråga om vägen och hade båda gångerna fått svaret "Gå rakt fram, sväng höger och titta till vänster". Jag frågade om det hade stämt och han svarade att det hade det och att det var läskigt.

Sedan skulle vi få en bild och skriva en låt, vi knallade iväg och satte oss, tittade på bilden och fick se.. tadaa.. två nudister som satt och åt. Jippie.. Efter att Per suttit i en vikinghjälm med horn på och flummat en bra stund och vi andra skrattat lite åt honom fick vi iallafall ihop en låt. Läs och lär, folk!

You are eating your food,

and you are nude.

Your dog is dead,

now the cat can use his bed.

American nudists, we love you!

All of you,

even though you are two.


Vi spelade upp låten, alla skrattade och vi skrattade åt oss själva. Det var kul. Gick iväg och käkade sen, tacos, asgott. Sen var det dags för show. Förutom lite tid för att käka lasagne och några småpauser höll den på i 8 timmar och innefattade oss: The Wasted. Det gick asbra, jag kikade ner och såg en kille som sjöng med och såg asglad ut, det kändes bra :)

Söndag: Sov 4½ timme, var lite lagom trött när jag vaknade. Vi flummade lite och knallade sedan till de öppna workshopsen, vi hamnade bland pärlplattorna. Vi kände oss jätteballa :P Efter att ha gjort en mycket vacker engelsk flagga följde jag med Josefine till "upplevelserummet". Vi fick på oss varsin sopsäck och en ögonbindel och leddes sedan in. Man gick i väldigt många cirklar, folk klappade framför en, drog i ens sopsäck och ledde en. En kille som ledde mig masserade mina axlar och det var jätteskönt och jättesensuellt, jag rös sannerligen. Kom fram till ett bord, någon tog tag i min hand och körde ner den i en låda med... Ja! Kattmat! Underbart... Verkligen.. Sedan var det spaghetti och köttfärssås i nästa, och kall klibbig spaghetti i nästa, det var det vidrigaste jag har varit med om.. Ever! På ett ställe skulle man lukta på en sak och äta en annan och Josefines kommentar var klockren: "Aldrig, det är kattmat". På ett ställe skulle man stanna och så var det folk som blåste lite lätt på en, någon som smekte en över kinden, någon som pillade en i håret, det var UNDERBART! Något av det härligaste och sexigaste jag har varit med om. Nu vet både jag och ni vad jag tänder på ;)

Sen var det show, käka och sen åka hem. I Lidköping är det otroligt långt till stationen, vi hade inte väldigt mycket tid, men vi hann, svettiga och trötta. Kom hem, däckade i soffan klockan åtta, mamma väckte mig halv nio, gick och lade mig i min säng och sov fram till åtta idag, vaknade och kände mig fortfarande jävligt trött >.<


Tilläggas ska att vi har varit sjukt otroligt flummiga heeela helgen, och dessutom har hela helgen bestått av värmländsk dialekt. Men kul hade vi ^^

 
 
Ingen bild

Josefine

23 april 2007 19:23

ja fö' faen. sket kul har vi haft!!!
jefla kattmat.. det lukta ju fö' faen kattmat... jag hatar det ännu mer nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards