Alla inlägg under april 2007

Av Alex - 9 april 2007 17:40

"Ljuset påverkar oss mer än vi tror. Mer än var tionde svensk drabbas av vårtrötthet, som även kallas årstidsbunden depression"Tack för att det finns en logisk förklaring.Don't waste your time on me, you're already the voice inside my head...And how much longer will this keep getting stronger?I wonder what he's doing when I'm singing myself to sleep.Cause she's a faker, so see you later.I wonder when he'll realize he means a lot more to me.Om du någon gång känner för att gråta,ring mig.Jag kanske inte får dig att skratta,men jag kan gråta med dig.Om du någon gång vill rymma,ring mig. Jag kanske inte kan stoppa dig,men jag kan rymma med dig. Om du känner för att prata med någon,ring mig.Jag är bra på att lyssna. Om du tänker hoppa,så tänker jag inte stå där nere och ta emot dig. Jag tänker ta din hand och säga; hoppar du, så hoppar jag.They always ask me..What's so special about him?but I will never tellBecause Im afraid thatthey might fall in lovewith him too..

ANNONS
Av Alex - 9 april 2007 17:07

Jag ser verkligen sjuk ut i snedlugg :DHoppas att min frisyr som jag tänker klippa på onsdag blir fin, annars får jag gå med mössa i flera veckor :O

ANNONS
Av Alex - 9 april 2007 12:01

I was gonna clean my room until I got highI was gonna get up and find the broom but then I got highMy room is still messed up and I know why'Cause I got highBecause I got highBecause I got highI was gonna go to class before I got highI could have cheated and I could have passed but I got highI'm takin it next semester and I know why'Cause I got highBecause I got highBecause I got highI was gonna go to work but then I got highI just got a new promotion but I got highNow I'm selling dope and I know why'Cause I got highBecause I got highBecause I got highI was gonna go to court before I got highI was gonna pay my child support but then I got highThey took my whole paycheck and I know why'Cause I got highBecause I got highBecause I got highI wasn't gonna run from the cops but I was highI was gonna pull right over and stop but I was highNow I'm a paraplegic and I know why'Cause I got highBecause I got highBecause I got highI was gonna pay my car and note until I got highI wasn't gonna gamble on the boat but then I got highNow the tow truck is pullin away and I know why'Cause I got highBecause I got highBecause I got highI was gonna make love to you but then I got highI was gonna eat your pussy too but then I got highNow i'm jackin' off and I know why'Cause I got highBecause I got highBecause I got highI messed up my entire life because I got highI lost my kids and wife because I got highNow I'm sleepin on the side walk and I know why'Cause I got highBecause I got highBecause I got highIma stop singing this song because I'm highI'm singing this whole thing wrong because I'm highAnd if I don't sell one copy, I'll know why'Cause I got highBecause I got highBecause I got highI wanna get high av Sondaschule.

Av Alex - 9 april 2007 11:36

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år. Javisst ska han leva, javisst ska han leva, javisst ska han leva uti hundrade år. Ett fyrfaldigt leve för Stefan, han leve: Hurra, hurra, hurra, hurra! Grattis pussigull.

Av Alex - 8 april 2007 18:15

Allt som oftast hjälper det att tänka att visst skär kärleken djupa sår, men jag kan skära djupare.Idag hjälpte det inte att tänka. Jag behöver handling.Jag är ledsen, jag vet att ni kommer bli besvikna, men jag orkar inte just nu, jag orkar inte hålla mig ifrån det jag hållt mig ifrån så jävla länge.Kalla mig fjortis, kalla mig vad fan ni vill.I need a place to call my own, where no one have been, where no one can say how it should be.Jag kommer vara på den platsen ett tag. Jag vet att det blir sämre sen, men jag orkar inte.

Av Alex - 8 april 2007 14:30

Vet du vad, sa lilla tiger, när jag har dej som en vän, så är jag inte rädd och jag kan knalla länge än. Vad är en vän? En själ som lever i två kroppar. - Aristoteles. Ett av de gulligaste sms jag fått (efter att jag mådde illa och åkte hem från skolan) : ”Hejdå då. Krya på dej. Dina bästa vänner hälsar detta! Fiffi, Ellinor och brödrika fredrika :)” På tisdag ska jag klippa mig och det kommer bli såå mongofult, jag känner det på mig :DOh ni tråkiga människor som inte skriver några kommentarer, jag vill veta vad ni tycker, jag bjuder ut mig på era dataskärmar men får inte ens ett hej tillbaka. :)

Av Alex - 7 april 2007 21:42

Påskelden var mysig. När jag gick hem började det snöa :OGe mig sommar, regndoftande asfalt och långa diskussioner med Hanna över för många cigaretter!

Av Alex - 7 april 2007 19:20

-Why did you do it?-Have you ever been low?-Eh.. yeah, but I don't threaten to blow up the fotball-team.-I don't mean depressed like when your dog die, I mean depressed like when you don't care if you live or die, ever been there?Såg mitt första avsnitt av Twin Peaks igår. Det var en besvikelse måste jag säga. Hade hoppats på att serien var som boken och man fick se hennes trevliga sex-upplevelser, men så var ju icke fallet :/Om en timme ska jag traska med Fredrika till påskelden @ haraberget. Känns bra, känns bra.

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se