Alla inlägg under april 2007

Av Alex - 7 april 2007 15:40

Påsk = leta ägg ! :) (ja, innerst inne är jag fortfarande ett litet barn :P)Steg upp efter min trevliga natt på soffan och hittade en lapp och en liten påse godis vid min plats vid frukostbordet. På lappen stod det att jag skulle leta efter något som skulle bli en bänk och jag sa till pappa att det här är orättvist för varenda träd i skogen tvärsöver vägen skulle bli en jättefin bänk. Han svarade nått i stil med att han skulle göra bänken och inte ägde skogen, sedan pekade han på en planka på altanen som faktiskt såg ut som en bänk och sedan var letandet i full gång. Jag hann leta efter lastbilar, ett tomt mjölkpaket, en konstgödselspridare och ta två rundor ner till farmor innan jag äntligen fann den sista lappen där det stod att jag skulle dra i snöret vid nya jordgubbslandet.Sagt och gjort, jag drog i snöret och fick fram ett stort trevligt ägg :)Jag har dessutom hunnit med att träna, fika med farmor och äta en trevlig middag. Om fem minuter ska jag dessutom dra mig mot replokalen. Sannerligen en påsk där man inte har tid att sitta stilla en endaste sekund. Nea ville att jag skulle leka med dem ikväll också, vi får väl se :)Det är rätt sorgligt.. Om jag hade haft min vän hade vi diskuterat att han satt på bänken varenda gång jag sprang upp och ner till skrivaren (gjorde det enorma misstaget att visa fiffi och ellen microsoft publisher :P).Men nu har jag inte min vän, och det är ledsamt. Observera att det står vän, inte "pojkvän", "KK" eller "vän jag vill ligga med" utan vän, för det är vad jag saknar dig som :/Idag har jag varit duktig och använt min epilator på mina ben, och det gjorde ont som en jävla gnu för jag har fuskat och rakat benen ett par gånger istället för att använda den. Kan inget tillräckligt starkt ord för att förklara smärtan.Nu ska jag repa, hoppas att det inte är jag som har nycklarna, för då har inte jag dem, de ligger hos mamma isåfall och då kommer de bli arga och jag kommer få cykla jättefort :OAnd I'll see you at the Påskbrasa at Haraberget, för den är mysig!Let's trask läskeblask och Glad Påsk.

ANNONS
Av Alex - 6 april 2007 19:08

Idag har jag spelat kubb med en styck bror och en styck plastsyster, det var trevligt. Jag och plastsyster förlorade två gånger och vann en.Jag har även smällt i mig praktiskt taget hela påskägget som jag fick av mamma för att det var vääldigt gott godis däri :)Jag måste säga att det gör mig väldigt ledsen att det inte går några tåg hem från Skövde på lördag, hade väldigt gärna gått på Asta :/

ANNONS
Av Alex - 5 april 2007 21:32

I wrote her off for the tenth time todayAnd practiced all the things I would sayBut she came over, I lost my nerveI took her back and made her dessertNow I know I'm being usedThat's okay, man, cause I like the abuseI know she's playing with methat's ok cause I got no self esteemWe make plans to go out at nightI wait till 2 then I turn out the lightAll this rejection's got me so lowIf she keeps it up I just might tell her soWhen she's saying that she wants only meThen I wonder why she sleeps with my friendsWhen she's saying that I'm like a diseaseThen I wonder how much more I can standWell I guess, I should stick up for myselfBut I really think it's better this wayThe more you suffer, the more it shows you really care...Right? Yeah!Now I'll relate this a little bitThat happens more than I'd like to admitLate at night she knocks on my doorShe's drunk again and looking to scoreNow I know I should say noBut it's kind of hard when she's ready to goI may be dumb, but I'm not a dweebI'm just a sucker with no self esteemDude, I don't feel any shame, I won't apologize.

Av Alex - 5 april 2007 18:16

Yey! Vi behöver inte åka med småknattar för småknattar vill inte åka till Lidköping! Ej heller behöver vi ha en styck vuxen som flåsar oss i nacken för en styck vuxen är mycket trevlig och mycket förstående! Det är såå underbart!Och Sanna är så otroligt utbytbar :P Idag när hela klassen, utom några fjompar som var för balla, åt påsklunch tillsammans (jättemysigt) sa vi att vi inte kunde repa på påsklovet för att Sanna skulle på semester och Andreas, Vedran och Niklas anmälde sig med en gång som avbytare, haha :)

Av Alex - 5 april 2007 08:41

The shit: Vi står i affären, bredvid mig har jag en enorm stapel med korgar. Helt plötsligt får jag syn på något i ögonvrån och säger "dudes...".Fredrika, Felicia och Ellinor vänder sig om, kollar på mitt hår som är elektriskt och dras emot korgarna och börjar asgarva.Snart kommer Kerstin Larsson och ska ha lektion med oss. Spännande..

Av Alex - 4 april 2007 17:39

Jag känner mig så misslyckad. Jag lyckades hjälpa F ur hennes nedsättande förhållande. Det var inget bra förhållande, han var svartsjuk och skulle bestämma vem hon fick umgås med och inte. Hon var inte min underbara glad och galna F medan hon var med honom, men vi lyckades, och nu är hon återigen så galen som bara hon kan vara.Nu har samma situation dykt upp igen, men den här människan kan inte få min hjälp. Jag vet att du inte kan se det själv, och jag vet att du behöver hjälp men när du inte kan ta emot den är det svårt.Visst, det kan bli så att det verkligen funkar den här gången, att ni lever lyckliga i alla era dagar, men jag fruktar att hon återigen kommer göra dig till små, små trasiga skärvor. Skärvor som jag så förtvivlat vill pussla ihop igen, få dig att förstå hur vacker du är, hur mycket du betyder för mig, hur mycket mer du är värd.Jag påstår inte att det någonsin skulle bli du och jag, ett vi, jag skulle aldrig någonsin göra sönder dig så många gånger som hon har gjort, men saker håller inte för alltid och jag skulle inte klara av att ens såra dig en gång, du är för bra. Missförstå mig inte nu, jag vill ha dig, så otroligt mycket, men du är för bräcklig för att jag ens ska våga ta chansen.Jag har mist en underbar, fin, vacker vän och jag saknar dig, England.

Av Alex - 3 april 2007 22:02

Idag har jag hunnit med att sitta en stund i solen, med täcke och jacka (sköntis), och läsa min bok och äta jordnötsringar, det känns bra.Dessutom har jag gått på en trevlig promenad med Tiffy och min 5-åriga lillebror, han är nog fan den bästa i världen att umgås med.. Det blir liksom aldrig pinsamt tyst, det finns alltid något att prata om.. :)

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se