Alla inlägg under april 2007

Av Alex - 3 april 2007 17:19

Alla andra känner av höstdepressioner, men jag är fanimej tvärtom. Den senaste veckan har varit toppar och dalar i oändlighet, och det slår om så otroligt fort.Inte ens HAN tycks kunna pigga upp mig idag :/Nu vill jag att mamma ska komma hem så jag kan vara slö och mumsa på mina jordnötsringar. Det känns bra.This is it. Jag vet att jag har sagt det förut, men man kan bara gå så långt som till gränsen innan det blir för mycket och man faller tillbaka i "gamla vanor".Ni som vet vad jag pratar om vet också hur otroligt hårt jag har kämpat för att bli av med det.. Återfall, visst, men just nu är jag faktiskt av med skiten, vet dock inte hur länge om det ska fortsätta såhär..Det här är din sista chans vännen, jag är ledsen att säga det men det är ett faktum.

ANNONS

:-O

Av Alex - 3 april 2007 11:15

När jag loggade in på helgon hade jag fyra olästa mail.. FYRA ! Från samma arga avsändare! Varför råkar JAG alltid ut för dessa personer?! Folk borde veta att det bara finns en enda för mig och det är Bullis ;) och Chris #2 då.. och Silas Weir Mitchell.. Men i övrigt så är det bara Bullis! :)Jag känner mig lite sjukis faktiskt :( ont i magen, mår illa, snuvig och ont i huvudet :( det stör mig som fan.

ANNONS
Av Alex - 2 april 2007 18:52

tråkiga tråkiga människor som inte vill tala om att de läser min blogg >.<ska snart dra o repa. det känns bra.undra vem jag skriver det här för egentligen? finns ju egentligen ingen anledning..

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se