Direktlänk till inlägg 30 maj 2007

MAIL !

Av Alex - 30 maj 2007 14:11

Jag loggar i vanlig ordning in på min msn bara för att se att jag har 17 nya mail ! Jag tänker att "fan, det här kan inte stämma, så många får jag aldrig på en dag, inte ens spam".


Öppnar min inkorg bara för att få se den full av mail ifrån Sannanas, 16 jävla mail ! Det var mest sjuka, kryptiska skämt om elefanter p g a vårat samtal igår.


Fredrika frågar om jag har letat (ännu ett internt skämt) och jag svarar att jag behöver inte leta för jag väljer mina män med omsorg.

Alla ser lite skeptiska ut och fortsätter tjata om att leta, jag svarar då att det är ju skillnad på att leta efter en nål i en höstack och en elefant i en höstack (hela samtalet syftar till det manliga könsorganet).

Sanna tänker en stund (man kunde se hur det rök) och säger sen "Ja, men å andra sidan springer ju elefanter iväg mycket lättare..."


Hon är sjuk. På allvar.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sanna

30 maj 2007 19:04

Men jag är så jävla bra på o dölja det för allmänheten, att det faktiskt inte gör något ;D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se