Alla inlägg under maj 2007

Av Alex - 14 maj 2007 17:31

Sanna har fått för sig att hon låter som på våran inspelning.. *suck* dude, seriöst ? tror du att vi hade låtit dig sjunga då ? ;PDenna låt har satt sig på min hjärna men jag kan inte lyssna på den för jag står inte ut med hans så kallade "sång" (det är en skymf mot alla sångare/sångerskor ever att kalla det sång egentligen, skrik/gnäll/målbrottsljud stämmer mer). Vem som helst är välkommen att spela in en cover på den så jag kan lyssna på den !!


Dom är uppe på taken,
alla är högt över staden.
Sommarn snurrade fort
när vi bara snöade bort
och jag vågade aldrig hålla din hand.
Vi är inte såna som i slutet får varann.


Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig",
jag kommer aldrig tillbaka hit igen.
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna,
alla dansar, och jag tänker:
Är du också själv?
Var är du ikväll ?

Vem kysste Elin
bakom ryggen på Marie ?
Var det den store poeten
som hon var förälskad i ?
Fanns det en plats
i hennes värld för två?
Snälla skicka ett vykort
för jag undrar så.

Och jag undrar vad som händer
i vår del av stan'
Vinden håller tal vid en hamburgebar
Den har blåst sig trött 
och alla flickor har gått hem
Men du var sötare än dem
när ja slängde bort dig igen
jag slängde bort nån slags vän..

Det var så mörkt
den kvällen jag gick hem
jag hade hoppats på något, hoppats på något.

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt


Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

Om du vill nå mig,
nu kan du få mig


Lura mig
nej, nej
vad folk än säger..

ANNONS
Av Alex - 12 maj 2007 16:06

FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA BÄST OCH HAR FIXAT VÅRAN LÅT !


Och nej, jag ska inte ha creds för det jag skrev i förra inlägget, för det är bara pyttelite ändrat från TokFursten på bilddagboken. Applådera honom.

ANNONS
Av Alex - 12 maj 2007 13:31

Vi är ett band som heter något sött.
Vi spelar rock så att ögat blir blött.
Två gitarrer, trummor och bas.
Och en sångare som är ful som ett as.

hahaha :D

Av Alex - 12 maj 2007 00:27

Okej, så jag är i desperat behov av hjälp!

Jag har fixat allting i SUPER© , extraherat ljudet från en .avi-fil, och gjort den till en mp3, men nu då ?! Hur sparar jag filen ?

Av Alex - 11 maj 2007 13:54

Ont i magen, ont i magen, kan inte gå till dagis på hela dagen.


Jag frågar & frågar
Men får inget svar
Vad ska det bli av med
Det liv jag har kvar
Med osäkerheten slår jag mig fram
Vad ska det bli av med mitt liv
När arbetslösheten är så hög
Och samhällsmaskinen så djävla trög
När jag tänker på det där kommer oron igen
Ja vad ska det bli av med mitt liv

Jag ser inget ljus
Jag ser inget hopp
Jag ser inget ljus
Jag ser inget hopp

Hej

Å alla människor som lever här
Ingen fattar hur sjukt DET är
Nu är det bara jag som tänker på det där
Vad ska det bli av med mitt liv
För tänk om människor kunde resa sig
Fatta att det gäller dig och mig
Jag vet - jag är KANSKE desperat
Men vad ska det bli av med mitt liv

Jag ser inget ljus...

Av Alex - 10 maj 2007 23:42

Jag hatar dig.

Jag har börjat jämföra folk med dig, det stör mig, för du är som jag.

Ingen annan är som du.

Ingen annan är en nörd och diskuterar Oblivion med mig. Som du.

Ingen annan lyssnar på bra musik som jag med kan lyssna på. Som du.

Jag känner när du är upptagen, jag känner när du är nere, och ändå är jag aldrig säker på vad du egentligen tänker.

Helst av allt skulle jag bara vilja kidnappa dig och gosa dig.

Egentligen hade jag lovat mig själv att inte skriva sådana här inlägg, jag hade lovat mig själv att inte tänka sådana här tankar, jag hade lovat mig själv att absolut inte visa det för dig. Jag vet inte om du fortfarande läser min blogg men gör du det har jag misslyckats på alla tre punkter.

Jag vet inte vad jag vill. Jag är ingen förhållande-person, jag är ingen bra flickvän, jag vill inte ha ett förhållande alls, men jag vill att du ska vara min.

Eller nej, jag vill att du ska VILJA vara min. Var snäll och tala om för mig att det aldrig kommer hända. Jag behöver höra det. Jag behöver bli av med de här tankarna och jag klarar inte av det själv. Jag vill att du talar om för mig att du inte vill ha mig och aldrig kommer vilja det heller. Jag är destruktiv och vill höra att du aldrig någonsin kommer känna någonting för mig för att jag är sjuk, att du aldrig kommer känna någonting för mig för att jag är en person man inte kan älska. Jag är en person som man vill ha en gång och sedan slänga bort, that's it, och det funkar oftast fint. Tills det kommer någon som du i min väg och förstör allt det där, får mig att längta efter mer, få mig att vilja ha dig här för att smeka din nacke och utforska varenda liten kvadratcentimeter av din kropp.


Det är sorgligt, för tillfället är du allt jag vill ha. Var snäll och läs inte det här blogginlägget, jag känner mig redan jävligt dum för alla gånger jag har diskuterat känslor med dig, det leder ingenstans, egentligen vill jag inte att det ska leda någonstans, eller jo, ibland. Som nu, när det är ensamt, och jag har dig i mitt huvud och vill ha dig i min säng.

Jag hatar dig.

Jag hatar dig.

Jag hatar dig.

Av Alex - 9 maj 2007 19:34

Dearly beloved, are you listening ?

Av Alex - 9 maj 2007 17:24

Sometimes I'll be happy, happy and ecstatic 

but more likely I'll be drunk and dramatic.


Armoured Heart av Miss Honeytongue Rifle. Damn, I love that song.

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se