Direktlänk till inlägg 20 juni 2007

rubriklöst.

Av Alex - 20 juni 2007 17:26

Haha, så här kul har jag på Travian (speedservern) :Dzelitha skrev:
Växer du några centimeter för varje gång du attackerar eller ?


heja hv skrev:
ska jag nolla dig?


zelitha skrev:
Du måste verkligen ha ett behov av att visa dig stor och manlig ?
Jag rekommenderar terapi istället för dataspel.


heja hv skrev:
jag tycker inte du ska vara sä jävla kaxig :)


zelitha skrev:
därför att du och dina extremt manliga polare krossar mig då ?


heja hv skrev:
precis :)


zelitha skrev:

tro mig, era kukar förblir precis lika förkrympta och ni framstår som precis lika patetiska hur många nystartade byar ni än krossar. men visst, om du tror att det inger respekt så är du välkommen.


Jag kan inte direkt påstå att det går att skrämma mig.... :D

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sanna

20 juni 2007 21:41

Vad det Freud som snackade om penisavund ? -asg- Det kanske får motsatt effekt på en del ;)

 
Ingen bild

Josefine

21 juni 2007 14:08

så typiskt dig du.. Lika trevlig som alltid:P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se