Direktlänk till inlägg 30 juli 2007

rubriklöst.

Av Alex - 30 juli 2007 17:27

Okej, holy holy holy holy hippopoptamus (god damn it, jag är mycket väl medveten om att jag inte kan stava just nu!). Jag tänkte logga in på bloggen och bara skriva att jag inte hade nått att skriva när jag fick syn på att jag hade fått en kommentar av min vackre basist från Punkkvällen på Fabriken. Helt plötsligt åkte min haka ner i golvet, mina muskler samarbetade för att få mig att kräkas och min mage fylldes av 70 000 fladdrande fjärilar eller dylikt. Jag hatar verkligen när jag blir överraskad av helt oväntade saker. Fuck. Och ja, detta är skrivet med förhoppningen om att han inte checkar tillbaka igen, för då kommer jag få samma jävla färg som Sanna brukar få och gå i ide ett tag. Men svaret på hans fråga är; ja, förmodligen.


Okej, back to normal. Josefine : Vi skulle till Vänersborg men det var fullbelagt så vi hamnade i Lidköping.


Folk, imorgon sätter jag mig på ett tåg som går 11.17, stå på valfri perong en kvart innan om ni vill följa med.


Nu kände jag ett stort, plötsligt behov av att röka. Adjö.

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

30 juli 2007 20:02

ÄCKLIGT !!! Du skulle för övrigt inte kunna precisera dig lite mer... ? ;P

http://tooyoungtooproudtounderstand.bloggagratis.se

 
Ingen bild

[Fingerfärd]ig

30 juli 2007 22:51

Kilroy was here. again.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se