Direktlänk till inlägg 13 augusti 2007

rubriklöst.

Av Alex - 13 augusti 2007 10:46

Jag har inte rökat sen igår. Jag är en duktig människa. Jag är gör-röksugen. Jag tror det är mitt problem: får jag väl cigaretter på hjärnan så kan jag inte tänka på något annat sen. Jag tänker på det första underbara blosset (speciellt på morgonen), knastrandet från cigaretten när man drar in ett riktigt djupt halsbloss, nikotinet som färdas genom kroppen och får en att slappna av. Det här är så jävla plågsamt så över till något annat:


Inatt så drömde jag att det var söndag (alltså igår). Jag fick syn på Reas tält, jag hörde ett stönande från en tjej, och sen kom han ut, i full färd med att ta på sig kläderna. Jag fullkomligt tappade hakan men han bara flinade åt mig. Jag vände mig bort och blev gör-ledsen och när jag vaknade kände jag mig lite lättad över att det bara var en dröm. Så.. Nu får alla leka amatörpsykologer och klämma fram de mest fantasifulla förklaringar ni kan komma på. Ni kan hoppa över att jag har ha-begär och vill äga människor för det vet jag.


För övrigt kom jag på någonting; att det hjälper fan inte att ta med någon hem för att slippa sova själv, för nästa natt, när man måste sova själv igen, är det fan värre än om man inte hade sovit med någon alls.

Jag är gör-röksugen, men jag ska inte röka. Over and out.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se