Direktlänk till inlägg 20 augusti 2007

rubriklöst.

Av Alex - 20 augusti 2007 19:33

Nu har jag repat och ätit mat och varit ute med hundarna.

Att gå ut med två galna hundar som trasslar in sig kan vara nog så svårt, men att dessutom ha med sig en 5-årig galen bror som trasslar in sig.. My god. Tur att man kan ha mp3 i ena örat. Agromania is the one thing that keeps me sane.


Repandet gick bra. Jag och Bröd kom ihop oss lite. Som sagt: kritisera mig inte, och kritisera mig absolut inte när mitt blodsocker är lågt.

Tur att det var Bröd. Vi brukar inte vara så långsinta, imorgon är det ok igen.alex säger:

har du varit inne och röstat på ditt reserverade alternativ nu ? :D

Liar Liar Burn In Hell. säger:

Det är KLART jag har :D

alex säger:

fan vad bra. vad glad jag blir :D


Naw :) Synd att jag har en inte-rösta-i-egna-omröstningar-policy, annars hade jag nog röstat på Sanna, bara för hon är så söt ^^

Over and out.

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

21 augusti 2007 11:34

Hahaha, du vet, jag läste fel först, "...that keeps me insane." och reflekterade inte särskilt över det, förrän efter en stund, då jag tänkte "Va fan..." och insåg att jag hade läst fel XD

http://tooyoungtooproudtounderstand.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Fingerfärd[ig]

21 augusti 2007 15:40

Måste säga att sanna antagligen läste rätt först. vem fan håller sig sane med vår musik? ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se