Direktlänk till inlägg 27 augusti 2007

Dag 27 Inlägg 1 - Lördagen

Av Alex - 27 augusti 2007 11:20

Jag mår fortfarande inte helt okej. Jag antar att det är min "superkraft": Två bakfylledagar per fylletillfälle. Gött.


Iallafall: Vi tog tåget till Skövde i lördags, sen bussen till Hjo. Väl där funderade vi lite på vart vi skulle sätta upp tältet och efter mycket traskande satte vi det 100 m från Park. Marken lutade, risken fanns att någon skulle putta ned oss i ån och det var en gångbana precis utanför tältet men what the hell: 100 m från Park. Det var bra.


Sedan gick vi och gick en liten stämpel på högerhanden innan vi styrde kosan mot Coop för att hitta en engångskamera. De hade ingen engångskamera så vi traskade vidare mot Ica där vi hittade en.


Vi gick in på Park, stötte ihop med Displeased och Jocke A sa att det var kul att vi kunde komma (enligt Sanna. Jag är fortfarande inte säker på vad det egentligen var han sa, men vid det här laget hörde hon antagligen bättre än mig.)


Vi gick tillbaka till tältet innan vi gick in och såg på Crazy No Limit. De var inte så bra som jag trodde att de skulle vara; de hade varit ett band i ca 2 månader och lät därefter. Ingen höjdare. Låt dem repa ett tag till och jag kommer gilla dem nåt grymt!


Såg ett par låtar av Noveau för att Sanna ville kolla in konkurrensen, sen tröttnade jag på deras glada Håkan-Hellström-sound så vi gick till tältet och var lite flummiga innan det var dags för Displeased.


Folk var tråkiga och satt på stolar. Jag, Sanna och Josefine stod (givetvis) allra längst fram och hoppade och sjöng jävel. Och efter första låten: Förmodligen en av de bästa stunderna i mitt liv. Jocke A grabbar tag i micken och säger "Det här är våra Herrljunga-vänner. Ge dem en stor applåd!". Det var liksom bara att tacka och ta emot.

Vi lyssnade på dem, sen gick vi och köpte tröjor (äntligen fick jag min!!!) och klagade lite på att de inte hade spelat H.B.B Jocke A lovade att de skulle spela den i Tidaholm efter att Sanna hade hotat med att inte komma om de inte gjorde det.


Ytterligare en runda till tältet, en liten promenad ner till Vättern som var jättekall och så blev jag idiotförklarad av en Hjo-bo :D

Sen var alla i sova-stadiet så vi gick och lade oss.


Natten var kall som fan, jag sprang ut femtielva gånger för att kissa (lyckades dessutom med bravuren att riva tältet en utav gångerna) och jag blev väckt av folk som gick på gångbanan.

Tältning är SÅ överskattat !

Vaknade, köpte frukost och satte oss och väntade på bussen som kom 1 h 15 min senare >.<

En liten tågresa och sen var vi hemma. Gött.

Min nacke gör ont, mina armar gör ont, mina axlar gör ont, men vad fan, vi fick ju se Displeased igen :)




För övrigt kom jag att tänka på en grej Fredrika sa en gång. Klaga inte på mina oerhört avancerade och oförklarliga tankebanor för jag förstår dem inte ens själv. De gick iallafall mina ben-anabola-Backman, och då kom jag att tänka på den gången han sprang upp på scenen när vi spelade för att säga till mig att baskaggen inte lät nåt. När vi pratade om det efteråt så sa Fredrika "När han kom uppspringande där så tänkte jag nej, NEJ ! INTE HAN ! Vem som helst men inte han !! Alex kommer slå honom !"

Haha, jävligt jävligt bra sätt att beskriva mitt temperament ^^

 
 
Sanna

Sanna

27 augusti 2007 13:10

Är det DU eller Josefine som röstat på mig ? XD

http://tooyoungtooproudtounderstand.bloggagratis.se

 
Fingerfärd[ig]

Fingerfärd[ig]

27 augusti 2007 15:52

Jag är sååå ledsen att det var kallt där uppe ;-) Du får komma hit så jag kan värma dig istället. Mycket varmare här. Har jag nämnt att jag inte går i skolan på onsdagar? Har du lust att ta emot besök någon gång på onsdagar, så kommer jag gärna och hälsar på. Men glöm inte att jag skriver autografer mellan 12-13 ;)

http://www.psysvance.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards