Direktlänk till inlägg 27 augusti 2007

Dag 27 Inlägg 2 - Kärleksförklaringar

Av Alex - 27 augusti 2007 16:23

Haha, först all världens jävla heder åt mina stammisar: Jag älskar er och det är alltid lika kul att läsa era kommentarer. Massa kärlek åt er, sötisar.


För det andra, jag har ju sagt att jag inte röstar i mina egna undersökningar, Sanna. Det kanske var Lokatt-tjejen som röstade på dig ;D


För det tredje, R, var du tvungen att ta just onsdagar ? Jag är fan inte hemma förräns 15 på onsdagar, däremot har jag en håltimme mitt på dagen så du får gärna komma till Vårgårda då. Vårgårda är ett tråkigt ställe men min skola är ganska fin ;D

Och yeah, jag kommer, när du vill (förutom när jag går i skolan för jag är en mycket skötsam människa) och hur ofta du vill (dålig humor, jag vet) fram tills den 16 oktober för då går mitt fritidskort ut ;)


Jag börjar känna lite press på mig här, förut var det bara Sanna, Josefine, Bröd, Emilie och Psychot som läste min blogg regelbundet (vad jag vet) så då kunde jag skriva precis vad jag ville, men nu när R läser och Linda från Lokatt ska länka till min blogg så är det många fler och det är läskigt :O


7 September, Tidaholm. Be there or be there ! Mina älsklingskillar (Displeased) och de andra mycket söta killarna (Viscera) spelar på samma dag. Det går fan inte missa. Då är man korkad (in your face, Josefine ;D).


För övrigt: Gårdagens hedersutnämning går till U21-landslaget som kämpade sig upp från att ha legat under med 13-20 till att vinna med två mål. Jag såg matchen på tv, den var så spännande så jag höll på att krevera.Kärlek, pussar och gull till mina läsare, det är ni som håller min blogg levande :)


(yes, jag känner mig lite sentimental idag ;D)

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

27 augusti 2007 17:45

Eller så röstade hon Inte på mig :P Nu blev jag änna nyfiken.. ;D "Reveal yourself, stranger !"

http://tooyoungtooproudtounderstand.bloggagratis.se

 
Josefine

Josefine

27 augusti 2007 21:10

Pah snacka för dig själv!! Jag kommer nog kanske, förmodligen förhoppningsvis kunna åka med så screw you

http://fuctupkid.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se