Direktlänk till inlägg 31 augusti 2007

Dag 31 inlägg 1

Av Alex - 31 augusti 2007 10:59

Yes, jag har avlidit, ni har helt rätt.


Jag och mamma skruvade då isär datorn för att sätta in den i ett nytt skal, dessvärre (ja, ni får skratta) skruvade vi fast moderkortet direkt i skalet. Hej kortslutning! Min morbror åkte och köpte ett nytt på JRA och sen började han sätta ihop datorn som den skulle sitta. Helt plötsligt upptäckte vi att fläkten/strömförsörjningsapparaten har 4 pluppar för mycket och inte passar så jag fick cykla hem till honom i racer-fart och hämta hans. Väl hemma igen satte han in den i datorn, jag bar ner datorn och sedan gick jag upp för att hämta skruvmejseln. Då råkar han dra loss de där 4 extra plupparna som bara satt där som skydd så jag fick snällt bära upp datorn igen. Den fungerar fortfarande inte - den vill inte hitta den nya hårddisken och internet vill inte fungera, så jag kommer inte kunna skriva på ett tag.


Iallafall, igår var vi påväg från idrotten när vi såg en liten kille som vurpade med cykeln. Efter att ha tittat lite på honom såg vi att han började gråta så vi gick fram och frågade hur det gick, om han hade långt hem och om han ville ringa sin mamma. Han ringde sin mamma som dessvärre inte var hemma, och vi var tvungna att gå till tåget så han cyklade iväg och vi gick till stationen.

När vi satt där och väntade såg vi en massa små barn som cyklade och hoppade över en hög och vi tänkte att han kanske var påväg dit men att hans dag var förstörd nu. Han skrapade upp bägge knäna och ena armbågen så han ville nog inte cykla mer.

Ellinor: Tänk om han var på väg dit, så frågar de "var har du varit då?"

Jag: Är han smart så säger han "jag träffade tre gör-snygga tjejer från gymnasiet som jag var tvungen att prata med!"

Ellinor: Jaa, haha! "jag låtsades vurpa och då pratade de med mig!".


Jag saknar min blogg, hoppas våran dator är fixad snart >.<

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se