Direktlänk till inlägg 31 augusti 2007

Dag 31 Inlägg 2

Av Alex - 31 augusti 2007 22:09

Jag lever igen. I'm back. Ni slipper mig inte. Mwhaha ^^

Nä, men seriöst, nu är allt fixat och vi har en skitstor (enligt mina mått mätt) hårddisk och det känns bra.


Idag somnade jag vid halv fyra och sov i 3 timmar, det kändes också bra. Sen blev jag väckt av ett sms från Bröd, men som tur var (för henne) kände jag mig ganska färdig med sovandet.


Nu är det en vecka kvar till Tidaholm, jag har inte kollat tider hem och grejer, får väl göra det. Join us ! Displeased och Viscera på samma dag, i samma stad. Enligt Sanna kan det inte bli bättre, så kom dit fan :)


Det är helt underbart tråkigt att behöva ladda ner mina musikprogram och nero och dc++ och so on igen, men what the heck, jag lever ju igen :)

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

1 september 2007 12:21

Det FINNS inga tider hem, såvida vi inte tar 20,30 bussen/tåget och det tänker jag sannerligen inte göra, eller ja, om det inte är klart då, men det är ingen förutom Kim som har koll och allting går till mig genom fel halva av Viscera, så det tar lite tid ;P

http://tooyoungtooproudtounderstand.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se