Alla inlägg under augusti 2007

Av Alex - 8 augusti 2007 11:38

Sanna, jag publicerar din kommentar här med viss censurering. Det där var faktiskt att ta i, och elakt t.o.m för att komma från dig.

Och: Don't worry. Den som ens försöker slå dig kommer jag döda. Seriöst.



"Kommentar till rubriklöst.
:O Tror ni att jag åker till Töreboda under DÖDSHOT :O:O:O


Gött. Ihjälslagen av en görlång-man-med-långt-lockigt-hår. Det kommer hamna på förstasidan på Aftonbladet tillsammans med en av bilderna från min bilddagbok. Jag tänker banne mig ta med pepparspray. Eller typ, elpistol. Whatever som håller honom på avstånd.


av Sanna (http://tooyoungtooproudtounderstand.bloggagratis.se) den 8 augusti 2007 kl 11:30"




Idag är jag trött, och dessutom har jag bränt upp hela jävla min rygg, och det gör så jävla ont så det är inte sant. (Jag vet att svordomar kommer när man får slut på ord, men jag har jättedålig fantasi just nu :P)

Nu ska jag gå ut och röka för någonstans mitt i det här inlägget överväldigades jag av nikotinbegär. Ha det. Haj.


Tillägg: Jag vill bara säga att jag älskar er 3 människor som tycker min blogg är intressant. Vill ni gifta er med mig ? :)

Av Alex - 7 augusti 2007 17:56

Sådärja. Jag fick badat i vilket fall, även fast det är lite skillnad på havet och Kvinnestad :P


I övrigt har jag passat syskon idag, jag kom fram till att lättaste sättet att samla alla på ett ställe var att ta fram mina Barbiedockor som inte sett ljuset på på typ 8 år, och det funkade väl tills Elias inte ville sitta still mer, då fick jag traska runt med honom medan Jakob ville ha hjälp med att sätta på kläder på Barbiedockorna. Gött.


På vägen hem lyssnade vi på Jakobs Bamse-skiva, och jag fattar inte vart de får allt ifrån, typ den här:


Ta mig upp på berget,

till farmors lilla hus.

Farmor bakar kakor,

och många andra läckra saker.

Det är faktiskt värt det,

att på kinderna få färg,

om du tar mig upp på farmors höga berg.


(melodi: refr. på Tusen och en natt av Charlotte Nilsson)


typ helsjukt :P


Jag avslutar med att polkagris är gott (in your face, Josefine ;D) och snart är det lördag. På lördag ska jag lyssna på Civil Olydnad. GÖTT ! Over and out.

Av Alex - 7 augusti 2007 09:01

Haha, herregud vilket blodbad det här kommer bli :D




Idag fyller min bror år så enligt familjetraditionen med frukost på sängen och grejer så fick jag snällt gå upp halv nio. Jag gav honom en deodorant och brännboll (som han så fint påpekade att jag hade glömt ta bort prislappen på. Gött). Nu sitter jag här och väntar på att frukosten ska sjunka undan litegrann så jag kan ut och springa innan det blir gör-varmt.


Mina vänner dumpade ju mig idag, vi skulle åkt och badat igen (igår var vi och badade på Styrsö) men de skulle köra hö. Dumma er.


Jo, vi var då på Styrsö igår. Gött värre. Åkte tåg till Göteborg (tog en timme), sen åkte vi spårvagn ut till Saltholmen (tog sisådär 40 min) och sen båt till Styrsö (20 min). Sen badade jag i typ 5 min, så det var ju jättetrevligt. Verkligen. :P

Vi hade tänkt åka till Brännö idag, men jag får väl nöja mig med min brors plaskpool helt enkelt :D

Av Alex - 5 augusti 2007 18:14

Som vanligt när jag har tänkt skriva "jag har ingenting att skriva" så slutar det med att jag får svara på kommentarer :P


För det första: Man kan inte låsa ett tält.

Om man inte har ett jätte-hi-tech-tält då, och det skulle väl iofs inte förvåna mig i dessa tider med hi-tech-provrum och hi-tech-grejer som piper när ens mat är klar i Borås :P


För det andra: Det låter väldigt väldigt lockande...

Sista bussen går 01.20 Missar jag den dödar jag någon :P Eller snarare.. Sanna dödar någon för att hon får åka själv. Eller så dödar Sannas mamma någon för att Sanna inte åkte med bussen. Det kan bli intressant.

Av Alex - 4 augusti 2007 19:07

Jag mår illa >.<


Till råga på allt får den här datorn mig att känna mig så extremt handikappad. Alla mina mysiga, älskade program finns ju inte här, så nu sitter jag och laddar ner Azureus. Jag får väl skita i Nero Premium 7.0, annars kommer min käre far klaga över hur mycket plats det tar, och jag använder ju ändå inte den här datorn SÅ ofta..

Av Alex - 4 augusti 2007 12:06

Okej, så vi åker tåg till Göteborg, sitter långt bort från Herrljungas "societet" som Josefine kallar dem, (med mina ord får de inga sådana vackra namn, utan fjortisfan eller drägg räcker. Nej förresten, drägg är nästan för fint för att de ska få kallas det.) Vi kommer fram till Göteborg, vi traskar (trots mina protester över att jag vill åka spårvagn istället) mot Liseberg.


Väl där traskar vi in och kastar oss in i klungan av människor som står längst fram, precis framför scenen. Där står vi sedan under hela spelningen. Priset jag fick betala var: en skallning bakifrån, väldigt lite luft, väldigt många armbågar. Gött.


Efter Backyard gick vi upp och satte oss på en liten fin mur. Josefine sa något elakt, (som jag inte kommer ihåg vad det var, och det var nog inte ens elakt) så då hällde jag halva Sannas saft över henne ^^ Enda missen var att jag bara hällde hälften, för sen fick hon ju tag på flaskan och hällde tillbaka :P


Sanna käkade pommes frites, vi hjälpte Sanna äta upp dem, sen styrde vi stegen mot Gasten. I början sa de någonting om att man ska gå framåt, inte röra någonting eller någon och inte stanna. Well, de borde lägga till en sak på den listan..

Vi går genom Gasten, Josefine först, jag sen och sist Sanna. Vi kommer fram till en utklädd människa som står helt still så Josefine klappade framför ansiktet på henne för att busa lite. Herregud vilken utskällning hon fick :D

"Lilla gumman, här är det jag som står för skrämmandet, du hade kunnat skada mig, eller dig, eller oss båda" o.s.v o.s.v Efter typ 5 minuter släppte hon oss äntligen.


Vi satte oss på en liten bänk, och jag blev Nea-sentimental. Läskigt. Sen traskade vi mot stationen, Sanna tog en tidning och vi slog oss ner på trägrejerna utanför stationen. När vi ligger där och fnissar går det förbi en kille som tittar på oss så jag med en gång "hej!". Han hälsade tillbaka och helt plötsligt hade 2 av hans kompisar dykt upp och det visade sig att de var tyskar/ungrare/rumäner/whatever, de kunde iallafall ingen svenska och pyttelite engelska, jippie :P

Iallafall, så tog en av dem Sannas tidning och vi började bläddra igenom den, han pekade på någonting och jag försökte liksom "Magnus Carlsson.. öh.. sångare.. singer.. la la la". Han pekade på mig och på Sanna och på en tjej i tidningen och sa "madame" och sen pekade han frågande på sig själv och jag sa "kille". "Killer?" sa han och jag tänkte "jag orkar inte rätta honom" så han fick tro att det hette Killer. Typ skitkul om han träffar på någon i Sverige och presenterar sig som Killer -asg-.

Jag fick iallafall en puss på kinden och vi skrattade väldigt mycket. Sen åkte vi hem. That's it.


http://tooyoungtooproudtounderstand.bloggagratis.se

http://fuctupkid.bloggagratis.se


Av Alex - 3 augusti 2007 12:51

Haha, jag erkänner, jag är också korkad, för jag fattar inte heller nåt. Det är nog helt enkelt så att jag och Sanna har inte nån "connection" så vi fattar inte nåt av vad den andre säger.


Nu har jag duschat och grejer, och fixat inför kvällen.


Samtal mellan mig och min käre far:

Han: -Är det nåt punkband du ska åka och lyssna på ikväll?

Jag: - Öh, nae, Backyard Babies.

Han: -Vad är det då?

Jag: -Ett rockband.

Han: -Jaha, är de bra då?

Jag: -Naaa, sådär.

Han: - Men varför ska du åka och lyssna på dem då ? :S

Jag: - Öhh.. *funderar över varför jag egentligen åker och lyssnar på dem* ..Jag ska följa med Sanna och Josefine.

^^

Av Alex - 1 augusti 2007 23:13

Höhö och mwhaha och alla andra elaka skratt.

Jag har fått ett erkännande:


alex säger:

är du korkad ?

Liar Liar Burn In Hell. säger:

Förmodligen.

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards