Alla inlägg under augusti 2007

Av Alex - 27 augusti 2007 11:20

Jag mår fortfarande inte helt okej. Jag antar att det är min "superkraft": Två bakfylledagar per fylletillfälle. Gött.


Iallafall: Vi tog tåget till Skövde i lördags, sen bussen till Hjo. Väl där funderade vi lite på vart vi skulle sätta upp tältet och efter mycket traskande satte vi det 100 m från Park. Marken lutade, risken fanns att någon skulle putta ned oss i ån och det var en gångbana precis utanför tältet men what the hell: 100 m från Park. Det var bra.


Sedan gick vi och gick en liten stämpel på högerhanden innan vi styrde kosan mot Coop för att hitta en engångskamera. De hade ingen engångskamera så vi traskade vidare mot Ica där vi hittade en.


Vi gick in på Park, stötte ihop med Displeased och Jocke A sa att det var kul att vi kunde komma (enligt Sanna. Jag är fortfarande inte säker på vad det egentligen var han sa, men vid det här laget hörde hon antagligen bättre än mig.)


Vi gick tillbaka till tältet innan vi gick in och såg på Crazy No Limit. De var inte så bra som jag trodde att de skulle vara; de hade varit ett band i ca 2 månader och lät därefter. Ingen höjdare. Låt dem repa ett tag till och jag kommer gilla dem nåt grymt!


Såg ett par låtar av Noveau för att Sanna ville kolla in konkurrensen, sen tröttnade jag på deras glada Håkan-Hellström-sound så vi gick till tältet och var lite flummiga innan det var dags för Displeased.


Folk var tråkiga och satt på stolar. Jag, Sanna och Josefine stod (givetvis) allra längst fram och hoppade och sjöng jävel. Och efter första låten: Förmodligen en av de bästa stunderna i mitt liv. Jocke A grabbar tag i micken och säger "Det här är våra Herrljunga-vänner. Ge dem en stor applåd!". Det var liksom bara att tacka och ta emot.

Vi lyssnade på dem, sen gick vi och köpte tröjor (äntligen fick jag min!!!) och klagade lite på att de inte hade spelat H.B.B Jocke A lovade att de skulle spela den i Tidaholm efter att Sanna hade hotat med att inte komma om de inte gjorde det.


Ytterligare en runda till tältet, en liten promenad ner till Vättern som var jättekall och så blev jag idiotförklarad av en Hjo-bo :D

Sen var alla i sova-stadiet så vi gick och lade oss.


Natten var kall som fan, jag sprang ut femtielva gånger för att kissa (lyckades dessutom med bravuren att riva tältet en utav gångerna) och jag blev väckt av folk som gick på gångbanan.

Tältning är SÅ överskattat !

Vaknade, köpte frukost och satte oss och väntade på bussen som kom 1 h 15 min senare >.<

En liten tågresa och sen var vi hemma. Gött.

Min nacke gör ont, mina armar gör ont, mina axlar gör ont, men vad fan, vi fick ju se Displeased igen :)
För övrigt kom jag att tänka på en grej Fredrika sa en gång. Klaga inte på mina oerhört avancerade och oförklarliga tankebanor för jag förstår dem inte ens själv. De gick iallafall mina ben-anabola-Backman, och då kom jag att tänka på den gången han sprang upp på scenen när vi spelade för att säga till mig att baskaggen inte lät nåt. När vi pratade om det efteråt så sa Fredrika "När han kom uppspringande där så tänkte jag nej, NEJ ! INTE HAN ! Vem som helst men inte han !! Alex kommer slå honom !"

Haha, jävligt jävligt bra sätt att beskriva mitt temperament ^^

ANNONS
Av Alex - 26 augusti 2007 13:49

Okej, folk, no surprise: jag vill sova och jag mår illa som en gnu så som vanligt skriver jag skiten imorgon.

ANNONS
Av Alex - 25 augusti 2007 11:43

alex säger:

Nej, jag tänkte på det, vi är framme 17.15 så då kan vi sätta upp det. Jag har hänglås dessutom ^^

Liar Liar Burn In Hell. säger:

Du har det alltså Då blir hon säkert glad :P

alex säger:

haha ja, och jag blir också glad, för då kan jag låsa in min saft ^^

alex säger:

som jag också har gömt litegrann, så den som vill sno min saft får ett helvete :D

Liar Liar Burn In Hell. säger:

låter illa

alex säger:

hurså ? hade du tänkt sno min saft ?

alex säger:

^o)Jag är paranoid, jag vet :D


Vi tar iaf 15.50-tåget härifrån. Jag vet inte när det går ifrån Göteborg ifall nån från Göteborg ska dit, jag vet inte när det går ifrån Alingsås ifall nån från Alingsås ska dit, jag vet inte när det går ifrån Falköping ifall nån från Falköping ska dit, men det är framme 16.29 i Skövde iallafall.


Hejdå.

Av Alex - 25 augusti 2007 11:37

0 år, 0 månader, 0 dagar, 6 timmar, 23 minuter och 9 sekunder kvar till Lokattfestivalen.


www.lokatt.nu


I'll see you there.

Av Alex - 24 augusti 2007 16:27

Jag har nu packat min väska med nödvändiga saker (typ.. saft.) och snott ihop liggunderlag, sovsäck och kudde i en enda stor klump. Jag är så jävla grym på att packa så det är fan synd om mig. Eller inte.


Jag har huvudvärk >.<


I'll see you tomorrow. Be there or be there. I'm off to my dad now.


Adjö.

Av Alex - 24 augusti 2007 15:37

JAG HATAR VEM FAN DET NU ÄR SOM RINGER !!! DÖ !

Det är såhär att vårat ADSL hoppar ur när folk ringer, och givetvis ringde någon när jag skulle spara mitt gör-långa inlägg! Jag tror jag behöver gråta lite.

  

I alla fall så skriver jag om några utav sakerna:

 

R, du är gör-charmig som har börjat blogga :)

 

Sanna: Han har faktiskt inte sagt att han ska med, det är jag som har försökt övertala honom. Pucko. Jag sover med er. End of discussion. (Jag kan be om ursäkt för att jag kallade dig Pucko. Jag äger inget tält.)

Vilket tåg tar vi ?

 

Dagens countdown: 0 år, 0 månader, 1 dagar, 2 timmar, 34 minuter och 49 sekunder kvar till Lokattfestivalen i Hjo (som för övrigt ligger i V. Götland och inte i Värmland, för er som missat detta ;D)

 

Felicia: Filo…filo…filofisk.. nä, vad heter det ? När man har två personligheter?

Jag: Schizofren. *skratt*

 

Hon är sannerligen gjord av guld den tjejen :)


Det är varmt. Jag måste duscha innan jag drar till min käre far.


Om hans ADSL är cp och jag inte kommer in så får ni ta och ringa.

Folk jag känner och inte känner som inte har mitt nummer och vill veta vilket tåg: Jag finns på eniro. Jag hatar dock att prata i telefon so make it quick isåfall.

Förhoppningsvis så funkar ADSL:et. Hoppas det.


Adjö.

Av Alex - 23 augusti 2007 22:36

R: No, god damn it! Har du inte läst min blogg ?! :P

Lördag=Hjo=tält som jag kommer frysa ihjäl i utan någon som värmer mig ;)

Värm mig ! Det är långt, men Hjo är jävligt trevligt :) Jag lovar att vara snäll om du är där och vaktar mig mot hemska människor som vill våldta Sanna ;D (allt handlar alltid om Sanna. mwhaha.)

Och självklart bryr jag mig om eran hemsida :O


Jag var precis på väg att somna när det slog mig att jag inte hade en jävla aning om när vi började imorgon, så nu sitter jag här och tar ut mitt schema. Gött.


Av Alex - 23 augusti 2007 17:28

Josefine: Biljettgrejen.


Jag återfinns i soffan där jag ser på Fisher Price-dvd med min lillebror.


Skriver sen.


Är det bara jag som har problem med Agromanias hemsida ?

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se