Alla inlägg under augusti 2007

?!

Av Alex - 18 augusti 2007 21:29

Holy moly, nu är det FLER som har röstat "ja" än "nej". Vart är världen påväg ?!


Varför kan aldrig nån normal människa bli kär i mig - alltså inte Sanna eller kärlekskranka killar från Vara som skulle kunna gifta sig med en get.

Jag är här ! Älska MIG !


Eller inte. Haha, jag kunde inte låta bli ^^ Om det nu är nån dum fan som mot förmodan faktiskt skulle tycka om mig, så don't. Det är inte värt det. Jag hatar dig inte utan det är mer: du är ett pucko.


Eftersom min dumma dumma blogg inte tar bitmappsbilder ska jag SKRIVA hela texten ifrån Tors bilddagbok:


"Nu förstår jag inte nåt alls. Är det ett skämt, tänker man direkt. Det är fruktansvärt. Det gör ont i ögon och öron. För att inte prata om hjärtat. Mitt stackars hjärta. Jag skrattar lite åt omslaget och tänker 'haha, ja, herregud stackars, stackars pojkar.' Självklart låter det lika piss som det ser ut. Fan, nästan så att jag tycker synd om dem, 'kan ju inte va nån i hela världen som gillar det här.' Jag hinner till och med fantisera ihop historien om hur i helvete de fick släppa skivan. Nån rik skivbolagschef får barn med sin älskarinna och älskarinnan hotar att berätta om det, såvida inte hennes fula unge i sin fula frisyr får släppa en platta. Om det ändå hade varit så.

NEJ, för då läser jag lite till: Tokio Hotel har tydligen släppt tre jävla plattor, de säljer ut arenaspelningar för 60 000 pers, de har hundratusentals fan över hela världen och här kommer det, som gör mig så illa till mods: de är från Tyskland, de sjunger på tyska. NEEEEEEEJ!!!!! Skriker jag. Nej det kan inte vara sant!!!! Ahhh, det är som en mardröm. Släpp ut mig.

Jag vet inte om någon kollat på äckliga videos, trafikolyckor och sånt hemskt på Internet nångång? Jag har. Man vill verkligen inte titta, men man gör det ändå, man bara måste. Samma visa här, jag måste bara höra det här på tyska. Jag loggar in på YouTube, knappar in +'Tokio Hotel' +Schrei. Jag klickar på länken. Kollar på klippet. Sen händer det: Ögonen sluter sig, kroppen blir svag, ögonen rullar runt, musklerna dör, benen sviktar, hjärtat bankar... faller ner på golvet och skakar. Jag ligger i fosterställning och skakar. I timmar. Nåt inuti mig har gått sönder."Hahaha, fuckin' lovely ! ^^

ANNONS
Av Alex - 18 augusti 2007 20:51

Vi drog in till Göteborg, missade Kalasmusikanterna för att tåget var försenat och för att vi velade runt en massa (Kungsplatsen kan vara gör-svår att hitta ;D). Satt och väntade och gick in på biblioteket och väntade en stund.


Såg KROCK (jag tyckte inte de var bra, mest en massa gröt, förutom tvspels-musiken, den var bra) ("Åtta unga visionära musiker, beväpnade med varsin elgitarr, frambringar klanger du inte visste fanns" låter ju bra annars men, nähä, nähä.), blev lämnad av Sanna och Fredrika som gick och tittade på Modcons (som tydligen inte heller var så bra). Satt på Götaplatsen och såg KROCKs sista låt, satt sedan och väntade och kikade lite på en gör-fin skatepojke.


Tog bussen ner till Kungsportsplatsen och lyssnade på två låtar av Kalasmusikanterna innan vi gick och käkade. Det var en gör-ball gubbe (typ 70+) på McDonald's som drack öl ur sugrör och hade en systemet-kasse på rullatorn :D


Knallade till Kronhusgården och såg Göteborgs trumkår. De var verkligen underbart bra så vi stod där i en halvtimme och jag fick världens rysningar och öron-orgasmer.


Bestämde oss sedan för att åka hem men det var en timme tills tåget gick så vi hoppade, i vanlig ordning (för andra gången ;D) på pendeln till Lerum, för att kissa i deras fina park (sorry, Lerumsbor) och köpa godis. Jag tog kort på den mycket snygga skylten som förklarade att vi var vid Frödingsbron. Nöjda och glada gick vi och satte oss på stationen för att vänta på pendeln som givetvis var försenad.

När det stod 9 minuters försening och klockan var 18.12 orkade jag inte vänta mer så vi gick och lade oss på gräset framför stationen. Där låg vi sedan, såg 18.22-pendeln till Göteborg komma och gå. Jag och Fredrika sjöng litegrann och sedan tog vi 18.35 till Alingsås. Väl där väntade vi gör-länge på tåget (jag hatar numera Alingsås). Såg ett fyllo, en trevlig väktare som trodde Sanna var full och 2 poliser. Spännande. Så mycket händer det inte ens i Herrljunga på ett år, man har tur om man ser EN polis under en två-års-period :P


Efter mycket väntande kom tåget hem. Vi var gör-trötta och det var gör-kallt (undra hur fan det ska gå när vi ska tälta i Hjo?!), men till slut var jag hemma. Nu har jag ätit paj och rökat och det känns bra. Hejdå folk.

ANNONS

.

Av Alex - 18 augusti 2007 10:14

Det regnar !


Enligt tv4vadret.se skulle det dock inte regna i Gbg, hoppas fan de har rätt.

Av Alex - 17 augusti 2007 16:35

I've seen you in the mirror when the story began an',
I fell in love with you,
I love yer mortal sin.
Your brains are locked away but I love your company.
I only ever leave you when you got no money.
I got no emotions for anybody else,
You better understand i'm in love with myself,
Myself!
My beautiful self!

A no feelings!
A no feelings!
A no feelings,
for anybody else!


-No feelings av Sex Pistols

Av Alex - 17 augusti 2007 13:41

"Ursäkta ? For your information, är det troligare att jag blir kär i dig, unga dam, än honom, faktiskt :P"


Naw, Sanna har gett mitt frusna hjärta lite hopp!


-asg- jag kunde inte låta bli. som vanligt :D

Av Alex - 17 augusti 2007 12:36

Liar Liar Burn In Hell. säger:

jag vet.. segt som aset, men vem bryr sig :P

alex säger:

nämen, har du länkat till agromania ? :P

Liar Liar Burn In Hell. säger:

jag kom inte på några fler och det var så tomt :P

alex säger:

haha okej då :P
Och ja, jag kommer länka till våran hemsida, så fort Sanna har fixat allt hon förstört ;D

^^

Av Alex - 17 augusti 2007 12:28

Haha förresten. Dessa två små annonser hittade jag under "man söker man" när jag inte orkade se på reklamen på tv igår (kontaktannonser är jättesöta).


"Hej, jag heter Micke och jag bor i Södra Stockholm. Jag söker dig som vill kittla mig under fötterna. Det här är helt seriöst menat."


"Ystadstransa, 39 år, söker annan transa i Ystads-området. Mina intressen är gyttjebrottning och gyttjebad."

Av Alex - 17 augusti 2007 11:56

Liar Liar Burn In Hell. säger:

Jag håller på o grejar, men det vill inte göra som jag säger, så just nu hänger inget ihop som det skulle göra från början... *suck*

Liar Liar Burn In Hell. säger:

men en görsnygg bakgrund då ?

alex säger:

du har väl inte pajat våran hemsida :O

Liar Liar Burn In Hell. säger:

(A)

alex säger:

ja.. typ.. mörk.. svart och grå. som är skitsnygg liksom.

Liar Liar Burn In Hell. säger:

Lite kanske, men jag håller på o lagar det :P

Liar Liar Burn In Hell. säger:

..försöker laga det... :P

alex säger:

wtf ! nu går jag in på hemsidan och kollar vad du har pajat

Liar Liar Burn In Hell. säger:

Osch då :O

alex säger:

dude!

Liar Liar Burn In Hell. säger:

Paj :P

alex säger:

det står ju "index" längst upp och inte "the wasted"

alex säger:

och det! nej men vänta lite nu.

alex säger:

det här blir jävligt snyggt dude

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se