Alla inlägg under augusti 2007

Av Alex - 17 augusti 2007 11:24

Haha, Sanna, jag vet inte om jag ska tolka det där som att du är kär i mig, eller som att du är kär i Erik ;D


Idag är det fredag. Vad gör man på en fredag när man inte kan ta sig till Varberg och när alla är upptagna ?


Nu har jag varit riktigt duktig på att gå in på Jamma, bara för att det finns en viss pojke där med bra musiksmak.

ANNONS

.

Av Alex - 16 augusti 2007 23:01

Okej, så nu drar jag faktiskt. Jag är rätt nere, eller ja, inte så nere, jag lyckades ju ta mig från sängen och hit, så det beror väl på vad man jämför med antar jag. Nog med skitsnacket, jag har ont i min tumme och nu drar jag. I'll see you tomorrow och glöm inte skriva namn och vad ni har röstat på (nu kommer ingen göra det bara för att jävlas med mig, men det skadar inte att försöka).


Adjö då.

ANNONS
Av Alex - 16 augusti 2007 22:51

Okej, folk, jag skojade när jag sa att ni inte skulle slösa röster på Sanna. Faktiskt.

Helt jävla otroligt, förra gången jag hade den här omröstningen ledde Sanna men Fredrika och Josefine var inte långt efter, men nu har vi två röster på Ja och två röster på Nej, och jag vet inte ens vilka av mina "stammisar" (alltså regelbundna läsare) som har röstat eller vad de har röstat på. Fy alltså. Tell me! Jag är uppfostrad nyfiken.

Av Alex - 16 augusti 2007 22:29

Ni får den här igen, bara för att den stämmer så jävla väl, för att jag faktiskt är kär i min dator, och för att jag ännu inte hittat en kärleksfullare partner än den. Den är the kärlek. Enjoy.


I love my computer you make me feel alright
Every waking hour and every lonely night
I love my computer for all you give to me
Predictable errors and no identity

And it's never been quite so easy
I've never been quite so happy

(Chorus)
All I need to do is click on you and we'll be joined in the most soul-less way
And we'll never ever ruin each other's day 'cuz when I'm through I just click
And you just go away

I love my computer you're always in the mood
I get turned on when I turn on you
I love my computer you never ask for more
You can be a princess or you can be my whore

And it's never been quite so easy
I've never been quite so happy

(Chorus)

(Bridge)
The world outside is so big but it's safe in my domain
Because to you I'm just a number and a clever screen name

All I need to do is click on you and we'll be together for eternity
And no one is ever gonna take my love from me because I've got security,
Her password and a key

Av Alex - 16 augusti 2007 17:06

Sanna: Det har jag också hört talas om.


Well, nu har jag fått klartecken från Fredrika iallafall. Och Sanna. See you in Göteborg, Saturday:


Kalasmusikanterna 12.15-13.00 Kungstorget

KROCK 14.00-14.50 Götaplatsen

The Modcons 14.30-14.50 Nordstan (om jag lyckas tygla min aggressivitet, vilket inte är troligt :P)

Kalasmusikanterna 15.00-16.00 Kungsportsplatsen

Drum Corps 16.45-17.30 Kronhusgården

:O

Av Alex - 16 augusti 2007 14:20

Herregud.. Det slog mig precis.. Vad fan tänkte jag på, jag kan fan inte sluta röka >.< För att kunna sluta röka måste jag gå till en hjärnskrynklare, bli diagnosticerad med något jag redan vet att jag har, och få anti-depp eller benso. Det kommer inte hända. Jag behöver prata med Bröd.

Av Alex - 16 augusti 2007 12:48

Igår då alltså. Jag hade nog inte riktigt fattat hur långt det var till Uddevalla, eller Hälle närmare bestämt. Det var iallafall ett par mil för långt för min stackars bakdel, jag trodde jag skulle dö när vi väl var hemma.


Åkte dit med en sjungande mormor och det tog säkert 2 timmar att komma dit. Löste sudoku och tittade på det "vackra landskapet" bestående av en väg :P


Vi missade grusvägen eftersom den mer såg ut som en skum liten skogsstig, så vi fick vända, men till slut hittade vi rätt. Umgicks med en kelig och pratig katt som var gör-fluffig. Lastade in sängen och cd-hyllorna, vilket inte gick så bra då sängen och hyllorna ligger på 2 meter och mormors bagageutrymme är 1.75

Efter mycket trassel fick vi in det men bagageluckan gick inte att stänga så den säkrade vi med en såndära krok-grej som inte var så säker.


Efter en liten stunds mycket nervöst åkande kom vi till ett ställe där vi stannade för att sätta på den andra remmen. Detta visade sig dock inte vara så lätt som vi trodde. Mormor trasslade och fick fast den men så kom vi på att hon hade ju inte ens satt fast den i bagageluckan. Vi stod där och tänkte en stund tills min glödlampa tändes och jag kom på ett sätt att sätta fast den. Nöjda fortsatte vi hemåt.


Väl hemma var det bara att lasta ur grejerna och äta mackor för vi var verkligen gör-hungriga. Sen bar jag ner bokhyllorna (som hade blivit 10 kg tyngre), fixade med de små plattorna så att jag skulle få in saker som jag ville, och sen be bror hjälpa mig bära ner sängen.

Mamma var lat och sa "jag kommer snart" så jag fick skruva på benen själv. Först gick det inte så jävla bra, två av benen var verkligen gör-sneda eftersom det satt kvar skruvdelar inne i sängen, men sen kom dagens andra glödlampa; jag tar mindre skruvar.

Till slut fick jag ihop sängen och var väldigt nöjd med mig själv. Passade på att möblera om och jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet :)


Sängen var bekväm men vaknade imorse med ont i baksidan av låren. Det känns typ som träningsvärk men det är nog tvärtom: sitta-stilla-i-en-bil-värk. Gött.

Drömde iallafall om en vacker utländsk kille och en vacker tjej. Gött :)

:)

Av Alex - 15 augusti 2007 13:55

In the eftermiddag I am åking to Uddevalla to hämta the säng. Gött!

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se