Direktlänk till inlägg 25 september 2007

Dag 25 Inlägg 1

Av Alex - 25 september 2007 15:14

Sanna och hennes pappa är konstiga, och jag fattar ingenting.


På torsdag ska jag och Sanna dessutom sitta i samma rum och stirra på varann i 3 timmar. Spännande.


På fredag slutar jag 11.25 och det är mycket trevligt. Då kan jag ta 13.17-tåget till Borås, för att sedan ta bussen till min vackraste pojke. Om det är någon som ska till Borås på fredag får ni gärna ta 13.17 med mig, för det är så sjukt segt att åka tåg själv.


Idag var vi på Hemköp och köpte godis bara för jag har varit så grymt godissugen sen i söndags och när jag gick där råkade jag välta några plast-lådor.

Efter en stund vände sig en tant som jobbade där sig om, kollade på Felicia(!) och sa "Jaha, ska du plocka upp dem du välte eller ?"

Felicia såg lite förvirrad ut och jag sa jättetrevligt "Jag plockade upp lådorna, ska jag plocka upp locken också?"

Tanten tittade as-surt på mig och sa "Ja tack" med eftertryck. Jag plockade givetvis upp locken som den trevliga människa jag är men sen var både jag och Felicia irriterade så det lät ungefär "Undrar vad hon får betalt för ? Sitta och fika eller ? Klart man inte behöver vara trevlig när man jobbar på Hemköp" o.s.v när vi stod i kassan. Tanten blev säkert ännu surare men fuck her.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se