Alla inlägg under september 2007

Av Alex - 16 september 2007 22:42

Jag ska skriva ett förslag till regeringen/riksdagen/vad fan det nu är för idioter som bestämmer om lagar (jag vill inte påstå att jag hängde med på SO-lektionerna när K-G pratade om sånt här) att hädanefter ser veckorna ut som följer:

Måndag

Fredag

Lördag

Söndag


Gött. Då var det avklarat.Kom hem, gjorde mat, min låtsaspappa började hacka på mig för att jag hade tagit bort sminket med handdukarna (so what, det är min toalett, ingen annan använder den ändå?!), jag kände för att tala om för honom vilken otroligt omogen icke-vuxen pojke han är men kände på mig att han skulle slå mig då.

Nu har jag iallafall duschat och det känns bra.


Det här blir bara konstigare och konstigare. Min omröstning:

2 röster på Sanna

1 röst på Josefine

3 röster på mig

9 röster utspridda på resten


Har jag missat något ? Vem är nr 3 som är kär i mig ? Och vem är kär i Josefine ? What the heck ? :S


The Bloodhound Gang - Foxtrot, Uniform, Charlie, Kilo

ANNONS
Av Alex - 14 september 2007 13:04

Jag kom hem klockan 12 eftersom jag är en sån fjäskis och gick till min lärare och sa "Jag har håltimme i 2 timmar nu.." och då sa hon "Ja, då är det ju inte riktigt rätt att du ska vara här." Så jag var glad och åkte hem ^^

Nu har jag ätit makaroner med ost och varit ute med mina hundar i spöregnet. Om 3 timmar ska jag åka tåg för att möta min vackraste. Jag har längtat hela veckan, och helgen kommer förmodligen gå skitfort. Arsle. :/


Idag tänkte jag skriva lite om trappor. Trappor är en bra uppfinning. Det går mycket fortare att ta två steg i taget och man behöver inte ta lika många steg så det brukar jag göra. Nu till problemet:

I Herrljunga byggde de för en massa år sen en ny, fin tunnel under spåren. Innan det hade vi övergång över järnvägen, men det funkade ju inte så bra eftersom vi har 5 spår och tåg som går i tid och otid, ja, ni kan tänka er själva; bommen var nedfälld mer än den var uppfälld. Därför byggde de gångtunneln. Den är himla fin och så, och den har hållt bra sen de byggde den, förutom att de inte tänkte vad gäller golvet i gångtunneln så det är skithalt när det regnar och på vintern. Mycket irriterande.

När man ska gå ner i och upp ur tunneln så går man i en trappa (om man går mot stationshuset och inte mot Dillans) och det var den jag tänkte klaga lite på. De har haft ett helskumt mått på trappstegen så det går varken ta ett eller två steg i taget utan att det känns konstigt. Om man tar ett steg i taget så trippar man verkligen fram, för de är så låga, och tar man två steg i taget får man sträcka på benen ordentligt för trappstegen är så långa.

Min fråga är: Hur tänkte de ?Konstigt folk - Agromania

ANNONS
Av Alex - 13 september 2007 16:25

Om typ en halvtimme drar jag till replokalen för att försöka sätta min trumläxa.


Imorgon är det fredag!


Lars Winnerbäck - Jag vill gå hem med dig

Av Alex - 13 september 2007 08:29

5 bra anledningar att kyssas


För att ta reda på om du vill inleda en romans. Tänk på att kemin mycket väl kan vara av en annan åsikt än ditt förnuft!
 För att bli mer förälskad. Under kyssandet frigörs förälskelsens droger - kemikalier som ger en behaglig knäsvaghet och en lust att kyssas mer och mer.
 För att fördjupa relationen. Kyssar och beröring leder till utsöndring av hormonet oxytocin som har en lugnande effekt och skapar en känsla av samhörighet. Dessutom kan kyssar göra dig förälskad på nytt.
 För att få mer lust. Att kyssas med tunga och öppen mun kan ge ökad sexlust hos både män och kvinnor.
 För att bli lugn och harmonisk. Att kyssas kan enligt psykologen Joy Davidson ge liknande effekter som meditation: en ökad nukänsla samt en minskning av stress och ängslan.Mycket spännande. Idag är det torsdag. Imorgon är det fredag.


Anti-flag - Hymn for the dead

Av Alex - 12 september 2007 22:42

Sanna... ? Jag trodde du hade blockat putte från DPD's hemsida ?

" okej!! lycka till med de nya demot !!

Putte | 2007-09-11 19:28"Idag har jag varit en duktig människa och:


  • Repat (det gick dock skit i början så jag kastade mina trumpinnar åt helvete innan jag lugnade ned mig något)
  • Sprungit (jag blir så sjukt rastlös och då är det underbart att springa)
  • Kollat på Heroes (förjävla bra program)
  • Skrikit på att det inte finns några jävla ståplatser kvar till Manson. ARSLE !!! "Bästa" platserna just nu är långt bort utav helvete från scenen. Jävla fan. Får se hur jag gör med detta. Känner mig lite sugen på att gå ändå faktiskt.


Anti-flag - One trillion dollars

Av Alex - 12 september 2007 15:00

En stund av total förvirring :


Jag går till min svenska-lärare, Sara, för att fråga om jag kan få gå 20 min tidigare på fredag så jag hinner med tåget, eftersom vi ändå bara skriver själva.


Jag: Du, på fredag..

Sara: Ja, jag vet, ni har bara en lektion, men mitt svar är nej.

Jag: Jaha, men varför inte ? Vad ska vi göra ? *ser lite smått förvirrad ut*

Sara: Jag ska börja prata om Strindberg.

Jag: Va ? *ser jätteförvirrad ut* Ska vi inte fortsätta med bildanalyserna ?

Sara: Nej, de är ni ju klara med.

*Jag ser helt sjukt förvirrad ut*

*Sara ser lite förvirrad ut hon med innan hon ser lättad ut*

Sara: Nej, just det ja.. Fel klass. Förlåt. Klart du får gå tidigare till tåget.


Efter typ 5 min stöter vi ihop i korridoren och hon säger att nästa gång borde jag ha en stor skylt med namn och klass hängande runt halsen.Bad Religion - Atheist peace

Av Alex - 11 september 2007 22:55

Borås har aldrig varit så vackert.


Quantum satis - Fyra år efter moppe

Av Alex - 11 september 2007 15:13

Sanna, du vet att jag aldrig någonsin kommer ta dig på allvar va ?


R: thanx, dear :) jag kunde ju inte vänta på dig hela livet ;)


Om en timme åker jag till Borås.

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se