Alla inlägg under september 2007

Av Alex - 2 september 2007 17:46

Don't count on me, to let you know when.
Don't count on me, I'll do it again.
Don't count on me, it's the point you're missing.
Don't count on me, cause I'm not listening.

ANNONS
Av Alex - 2 september 2007 17:17

Jag har nu kommit på varför min onsdag var så pissig.

Jag borde nog börja med att berätta om min onsdag för jag har inte gjort det:


Kom till skolan 08.30 bara för att få veta att jag inte skulle få ha teckenspråk. De hade lottat och av 22 elever väljer de givetvis bort mig.

Gött mos. Mina vänner hade lektion så jag fick städa skåpet till 09.55 då min nästa lektion började.


Vi slutade Annikas lektion 13.39 och jag tänkte "om jag är jävligt snabb så hinner jag till tåget". Gött. Jag var 10 m ifrån tåget när det stängde dörrarna och började åka. Där fick jag sedan sitta i en timme tills nästa tåg gick.


Kom hem bara för att få veta att jag och mamma orsakat kortslutning i moderkortet.


Sån var min dag i onsdags. Grattis mig.


Iallafall så har jag kommit på varför. Alla bra saker åtföljs av en dålig och tvärtom, iallafall för mig. Och förra helgen var ju faktiskt bra: fribiljetter till Lokatt, jag hittade pengar på gatan utanför affären och jag fick den där söta kommentaren som antydde att R ville träffa mig igen.

Efter en sån kanonhelg kan man ju inte ha annat än otur om man är mig.

Nu ligger jag dock förhoppningsvis på någon form av jämvikt mellan tur och otur hoppas jag.


Det var allt för mig. Adjö.

ANNONS
Av Alex - 1 september 2007 23:52

Well, hello Photoshop ^^

Av Alex - 1 september 2007 21:14

Sanna: Ja, jag vet ingenting om det där, det är du som har fixat med en ny sida och grejer så du får faktiskt klara dig själv.Gött mos, jag är klar nu ! Nu kan jag inte komma på ett enda program till jag vill ha. Just nu iallafall. Wie!

Av Alex - 1 september 2007 18:34

Jag måste säga att det här med "bandsammanhållning" som jag läste i en av de fyra bloggar jag brukar läsa är sannerligen underhållande.

Hade vi varit sådana i vårat band hade det varit kört för länge sedan. Jag lovar att alla ligger på minst 15 gånger man inte kunnat repa, så hade folk blivit irriterade efter 3 gånger så.. shit alltså :D


Och hemsidor.. Sanna pajade min hemsida totalt, hon har fortfarande inte fixat den, och nu tror jag hon har gjort en ny, men jag är inte säker och jag har ingen aning om vilket lösenord det är till den isåfall.


Haha, shit. Vi kanske behöver lite mer "struktur" så att säga ?

Av Alex - 1 september 2007 15:30

Okej, eftersom jag har tråkigt och känner mig en smula ensam ska jag skriva en söt liten kontaktannons för parttime-boy/girl-friends. Gött.

" Rökande, rastlöst Borderline-case söker människa av valfritt kön för deltids-förhållande. Du är vacker, stabil och trygg i dig själv och ska komma springande när jag behöver dig. Du får inte vara svartsjuk.


Dina arbetsuppgifter är att hålla om mig, sova bredvid mig och bara allmänt pilla i mitt hår.

Är du kille får du gärna vara lång, är du tjej får du gärna ha rött hår, gröna ögon och fräknar, men det är absolut inget krav. Det mesta och de flesta funkar. Du måste dock kunna diskutera - både argumentera och lyssna.


Jag är en kort vegetarian som lyssnar mestadels på punk och tycker om att spela tv-spel. Folk som tänker klaga på att jag repar för ofta och för länge kan sluta läsa här.


Enligt mitt horoskop passar jag bäst ihop med fiskar, kräftor och stenbockar.

Kritiserar du mig ska du dö. Säger jag att jag är kär i dig - spring*.


Kyssar, gos och diverse övriga intima aktiviteter ingår i arbetet."


* Detta är omvänd psykologi: säger jag att jag är kär så menar jag oftast tvärtom - att jag har tröttnat på dig. Jag har nämligen upptäckt att de flesta försvinner så fort man börjar prata om känslor. Jag blir inte kär, det funkar inte ändå.


Jag tycker jag fick med det viktigaste. jävla kräsen är jag väl inte? Eller?

Av Alex - 1 september 2007 15:23

Seriöst, har ingen hört talas om att seeda ?


2kB/s. Gött. Verkligen.


Jävla skit.
Jag är fortfarande förundrad över det faktum att enligt min omröstning finns det fler som är kära än som inte är det. För mig är detta mycket mystiskt. Hur pallar ni med det ? Funkar det ? Jag förstår inte.

Ännu skummare är vem fan som har röstat på Sanna. Denna fråga står fortfarande obesvarad. Konstigt. Vi är nyfikna!

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se