Direktlänk till inlägg 18 oktober 2007

Dag 18 Inlägg 1 - Angående Andrea Sohlströms recension om The Wasted

Av Alex - 18 oktober 2007 21:55

Det här kommer låta jättebittert, men det är faktiskt inte bittert för jag har inget att vara bitter för, detta är helt enkelt min åsikt.


Jag har några små saker att anmärka på angående din recension, Andrea:


  • Stavfel. Det får texten att verka oerhört oprofessionell och sänker nivån på recensionen.
  • Upprepningar. En bra recension bör ha ett varierat språk, det är det som gör den rolig att läsa, man tröttnar väldigt fort när författaren skriver samma sak igen.
  • Ta reda på fakta. Att kolla upp fakta är a och o när det gäller recensioner, artiklar o.s.v Man kan bli anmäld för förtal om man skriver saker man inte tagit reda på någon som helst fakta om.

Behöver du hjälp med dessa saker kan du höra av dig till mig.

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

19 oktober 2007 08:10

Var kommer förtalet in ? :P

http://tooyoungtooproudtounderstand.bloggagratis.se

 
Josefine

Josefine

19 oktober 2007 13:30

Tror inte du anar hur mycket din kritik gentemot henne just har hjälpt mig med min uppgift i svenskan. TACK!

http://cumbersome.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Andrea Sohlström

11 juni 2008 10:34

Tja,
jag vill gärna höra mer utav din kritik här, erm, vill bara påminna dig dels om att det är en tidning som kanske printas i 100 ex, och jag skriver bara för att jag tycker det är kul och kanske vill påverka folk på nått sätt, positivt eller negativt. Maila mig gärna på Farewell.kitty@hotmail.com
kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se