Direktlänk till inlägg 18 oktober 2007

Dag 18 Inlägg 2 - Hundra Kilo Kärlek.

Av Alex - 18 oktober 2007 23:03

En dag på stan då såg jag dig

du satt där på en pelare och log.

Du ville komma ner till mig men du satt fast

så den tanken dog. 


Nu vill jag bara ha dig här

hundra kilo kärlek i min säng.

Jag vet att du är populär

och jag är bara en helt vanlig dräng. 


Det borde alltid vara natt

ser jag en stjärna blir jag kär.

Jag vill ha regnbågens skatt

undrar om alla är så här som jag. Jag är normal. 


Bilden av dig lever än med underkläder

som har prislappen kvar.

Jag vill så gärna bli din vän om ändå

bara för en endaste dag. 


Jag vill ha himmelen tänd

ser jag en stjärna blir jag kär.

Jag vill nog också vara känd

undrar om alla är så här som jag. Jag är normal. 


Om jag är smart, kan tänka klart.

Mitt liv med dig blir underbart. 


Det borde alltid vara natt

ser jag en stjärna blir jag kär.

Jag vill ha regnbågens skatt

undra om alla är så här som jag. Är jag normal?Jag saknar pojkvän. Jag vill ha dig här och gosa dig. Som sagt; dagarna funkar. Nätterna funkar inte.

Every now and then I fall apart and I need you here tonight.

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

19 oktober 2007 12:11

Varför i hela friden ska den där ellinor sjunga med oss ??

http://tooyoungtooproudtounderstand.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se