Direktlänk till inlägg 27 oktober 2007

Dag 27 Inlägg 2

Av Alex - 27 oktober 2007 11:46

Igår fyllde jag år. Det var trevligt. Jag fick 3 grattis-sms plus ett grattis över telefon och dagarna innan fick jag en massa grattis i förskott.

Jag fick ett jättesött kort av Felicia och Ellinor, Green Day-tröja + 2 par trumpinnar + 1 par vispar av Stefan (pojkvän ^^), 1 par egenmålade trumpinnar som var gröna med blåa prickar av Bröd, Manson-biljetter + kläder av mamma och övriga familjemedlemmar och sist, men absolut inte minst, en "emo kid"-tygpåse innehållande 500 g poppade popcorn och en banan med grattis-ljus på av mina underbara vänner; Sanna och Josefine (givetvis, vilka andra skulle komma på en sån jävla idé ?! ). Mwha.


Jag fick även ett mail på travian: "Jag och hela PÅK ville bara skicka en gratulation på din 17-årsdag!
Presenten kommer att komma vid klockan 7 imorgon bitti!

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i.........".


Jag trodde vi var allierade med den alliansen så jag svarade "tack som fan :)" och trodde jag skulle få råvaror men sen visade det sig att vi låg i krig och jag blev skiträdd, men förmodligen tyckte de att jag var jävligt korkad så de dödade inte mig. Haha. ^^


Nu kan jag duscha ur min färg. See you at Kärven tonight. Adjö.

 
ANNONS
 
Josefine

Josefine

27 oktober 2007 12:28

haha ja-a du:D Vilka skulle du annars få så korkade grejer ifrån -asg-

http://cumbersome.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se