Alla inlägg under oktober 2007

Av Alex - 9 oktober 2007 19:42

Förutom några kärringstopp i korsningar och en nära-på-överkörning av en tant så gick min andra övningskörning ganska bra:


Pappa: Stopp! Du måste bromsa!

*Jag inser att jag inte hinner bromsa utan gasar på och klämmer mig emellan*

Pappa: Jadu.. Det är ju bara att välja där, köra ihjäl tanten eller preja bilen.

Jag: Vilket är bäst ?

*Åtföljs av ett stort flin från mig och lite muttrande från pappa*Ibland hoppas jag på helt sjuka saker, typ att pojkvän ska ha åkt hit och står och knackar på min ruta när jag ska sova. Och nej, du får inte göra det egentligen, både du och jag ska vara duktiga och vara i skolan.

ANNONS
Av Alex - 9 oktober 2007 08:44

Okej, Walter stavas med W och inte V.


Jag har nu hittat min konflikt till samhällen, det känns bra.


Grattis Sanna, som är äldre än mig i typ 17 dagar.

ANNONS
Av Alex - 8 oktober 2007 22:34

Okej, jag erkänner, jag har blivit Nightwish-nörd. Eller ja, "Bye Bye Beautiful"-nörd mer.


Jag har dessutom slagit av en bit av min framtand samt fått en spricka i den.


Fan.

Av Alex - 8 oktober 2007 13:04

Jepp, helgen då:


I fredags övningskörde jag för första gången. Det gick bra. Först fick jag köra framåt och backa några gånger, sen fick jag köra framåt och backa runt bilen. Sen fick jag köra typ 1 mil på grusväg vid Remmene Skjutfält innan jag körde hem. JAG! På "stora" vägen mellan Vårgårda och Herrljunga, och sen via Fölene hem till Vreta. Fy fan alltså.


I lördags var jag på Parkaden med pojkvän och pojkväns kompisar. Såg Stabotage, Foppa hade spräckt ögonbrynet i en emo's bakhuvud. Sen spelade Inevitable end (tydligen kvällens höjdpunkt, jag är inte så haj på metal och hårdrock). Gitarristen kastade sig ner från scenen, landade på sidan och pajade gitarren. Det var kul för hans bandmedlemmar såg helt chockade ut och sen fick han springa och hämta en ny gitarr.

Jag headbangade för första gången i mitt liv till deras sista låt. Jag förstod inte riktigt poängen, jag såg säkert skit-töntig ut och jag fick jävligt ont i nacken, men vafan, nu har jag provat iallafall och pojkvän är skyldig mig ett styck deltagande i mosh-pit den 17 november (då det är punkkväll på Parkaden, be there!)

Kvällens (och månadens, och förmodligen årets): Valter (V eller W ?) var förkyld och snorade en annan i nacken när han headbangade. Sedan kunde han dessutom med att erkänna det självmant inför alla andra. :D


Nu har vi Omvårdnad, sen har vi Psykologi. Vi har prov idag. Jag kan inte det. Grattis mig.


Over and out.

Av Alex - 4 oktober 2007 20:33

Liar Liar Burn In Hell. säger (19:39):

När kommer arsle hem ?

alex säger (19:39):

ingen aning. borde inte hon vara hemma nu ?

Liar Liar Burn In Hell. säger (19:39):

ingen aning faktiskst

Liar Liar Burn In Hell. säger (19:39):

faktiskt*

alex säger (19:40):

när vi åker är vi hemma på eftermiddagen iallafall

Liar Liar Burn In Hell. säger (19:41):

ja-a, det var nog vi med, eller nåt.. naej, vi var nog hemma runt 20,30 eller 21,00 eller nåt.. det var ljust iaf... :P Men det var ju å andra sidan inte oktober då, utan typ, april

alex säger (19:41):

vem vet, hon kanske har blivit så av-vand vad gäller datorn så hon kanske inte ens loggar in idag.

Liar Liar Burn In Hell. säger (19:41):

:O osch, det vet man ju aldrig

Liar Liar Burn In Hell. säger (19:42):

Men det måste hon, för jag ska hämta biljetterna imorn. Hon kanske fastnade i tullen !! :O

alex säger (19:42):

haha ja :D

Liar Liar Burn In Hell. säger (19:43):

fan va kul det vore >.<

alex säger (19:43):

yep ^^

Liar Liar Burn In Hell. säger (19:44):

ååh.. hoppas hoppas... Min mamma sa förresten att hon skulle prata med ägaren av Gyllene Kärven och insistera på att vi iaf fick se de andra banden spela, om de kikade in på Shell någon dag, och att hon gärna tog ansvar för mig för den sakens skull^^

alex säger (19:44):

haha okej :P de kan ju typ skriva "minderåriga" i pannan på oss om inte annat :P

Liar Liar Burn In Hell. säger (19:45):

haha, ja-a, eller ge oss t-shirtar med texten "Jag får inte köpa nåt i baren" eller nåt

alex säger (19:45):

yep ^^

Liar Liar Burn In Hell. säger (19:45):

Det är faktiskt en bra idé, det borde införas där tycker jag..

alex säger (19:47):

ja, faktiskt, det skulle kunna funka. kanske.

Liar Liar Burn In Hell. säger (19:47):

Fast man kan ju fortfarande gå snylta i halvtomma glas om man skulle känna för det ^_^ Smask. Verkligen.

alex säger (19:48):

blä. tänk om det finns muterat HIV som smittar via saliv och grejer :O

Liar Liar Burn In Hell. säger (19:50):

muterat HIV. . Det är sannerligen något för dagens forskare, men varför inte hepatit eller herpes eller nåt annat otrevligt. Folk borde testa sig innan de går på krogen så de kan visa upp att deras dricka inte smittar och sätta en klisterlapp med texten "Frisk" på glaset

alex säger (19:51):

haha, sannerligen ^^

Liar Liar Burn In Hell. säger (19:52):

Nu ska jag ta och traska ner till stallet, så får vi se om kannibal-aset kommit hem sen :P

Av Alex - 4 oktober 2007 08:47

Jag har ontis i min mage och i mitt huvud. Det stör mig. Jag missar trafikkunskapen >.<


Min och Sannas otroligt intressanta konversation från igår:


Liar Liar Burn In Hell. säger:jag hatar latin och historia och tänker hoppa av skolan. Tänk att få sova ut i en hel vecka, underbara tanke. . .

alex säger:haha, förutom att du kommer få "sova ut" resten av ditt liv om du hoppar av :P byt linje istället :P

Liar Liar Burn In Hell. säger:data-as. den gör mig KNÄPP...

alex säger:jobbigt du

Liar Liar Burn In Hell. säger:som fan.. det är så inte min dag idag

alex säger:nä, gå och lägg dig helt enkelt. det är typ det bästa du kan göra ^^

Liar Liar Burn In Hell. säger:inte med läxor kvar.. även om jag klarat av de flesta nu, har hållt på sen jag kom hem... Jag borde valt IP eller nåt i stället

alex säger:yep, IP is the shit, det har jag med tänkt på, inte nog med att det är slappt som fan, man tjänar pengar också!

alex säger:fan ta dem

Liar Liar Burn In Hell. säger:som fan, tänk dig, vad är det, 70 000 ? Fy fan. alex säger:70 000 ? typ på 3 år ? eller vad pratar du om ?

Liar Liar Burn In Hell. säger:yeap

alex säger:fy fan!

Liar Liar Burn In Hell. säger:det är åt helvete, men säg så här, alla IP:are är fnask, då känns det bättre. De kommer aldrig komma längre än till TA ändå

alex säger:nä, det förstås :P

Liar Liar Burn In Hell. säger:Så medan vi turnerar med Green Day sitter dom på sina arslen och viker lådor tills de är 65^^

alex säger:haha, det är en jävligt skön tanke faktiskt

Liar Liar Burn In Hell. säger:som faaan

alex säger:jag vill nog inte gå IP iallafall ^^

Liar Liar Burn In Hell. säger:Haha, nae, men jag vet inte hur latin-kursen ska ta mig till Green Day heller... Du har tur, du kanske får ta hand om Tre Cool när han blir gammal, men vad ska jag göra liks om ?

alex säger:lära billie joe latin ?

Liar Liar Burn In Hell. säger:Jag tror inte han har något intresse av att lära sig latin, han kan lika gärna köpa sig en tolk...

Liar Liar Burn In Hell. säger:om han skulle behöva det...

alex säger:äh, nu ska vi inte vara negativa här, han kanske är jätteintresserad av latin och väntar på att just DU ska komma och lära honom det :P

Liar Liar Burn In Hell. säger:Hahaha ^_^ You bet, jag kommer som ett skott, så fort jag klarat av översättningen här, den handlar om en gubbe och hans grannar som kommer förbi. Ytterst intressant, de pratar om en lantgård och att det är skönt i skuggan


Av Alex - 2 oktober 2007 13:25

Verkar som jag har smittat alla med min förkylning, gör-kul :D


Jag vet att jag har varit gör-dålig på att blogga det senaste, och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om.


The Wasted har en spelning snart. Om bandmedlemmar i The Wasted vill veta detta kan de ringa The Wasted's trummis. Bara så de vet.


Nu ska jag vara duktig och vara social med min pojkvän bara för att han sitter och är så söt i soffan :)

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se