Direktlänk till inlägg 4 november 2007

Dag 4 Inlägg 1

Av Alex - 4 november 2007 21:41

Jag mår dåligt. Jag tror jag behöver kräkas litegrann. Återigen kommer här ett löfte om att jag aldrig ska dricka igen. Vi kan ha lite vadslagning om hur länge jag kan hålla mig om ni vill.


Men en positiv sak mitt i allt det här:


PARK PRESSURE 24 NOVEMBER
Rockgala på Park, arrangerad ihop med Stationen och Studiefrämjandet, med ett gäng olika lokala band.

Anagoes (Skövde)
Ammotrack (Skövde)
JFK (Hjo)
Rufus TV (Hjo)
Displeased (Hjo)
Last Out (Karlsborg)
Morbid Lips (Skövde)
Trash Jack (Skövde)
Sandra & Kalle (Hjo)


Park, Hjo. 18.00


Gött. Be there.


Och Sanna det jävla fånet hade skickat 6 jävla mail innehållande raggningsrepliker och konstiga skämt. Gött.

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

5 november 2007 17:46

Jag skulle föreslå en kvart, men det är väl o ta i, men inte mycket längre.

För övrigt så hade jag inget att göra, och det är väl bättre att mailbomba dig än någon annan liksom :P

http://tooyoungtooproudtounderstand.bloggagratis.se

 
Josefine

Josefine

5 november 2007 19:21

haha vad har du nu gjort=P Var det inte du och Sanna som skulle hålla er nyktra tills jag fyllde 18^^

http://cumbersome.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se