Direktlänk till inlägg 26 november 2007

Dag 26 Inlägg 2

Av Alex - 26 november 2007 22:38

We All Want Something We Can't Have. säger:

får vi det inte får jag väl helt enkelt bara titta på finalen


*25 min senare*


alex säger:

yep

We All Want Something We Can't Have. säger:

jösses vilken tid.

alex säger:

haha jag vet, kom på att jag hade glömt dig efter typ 25 min

We All Want Something We Can't Have. säger:

gud vad du är snäll ^_^

alex säger:

hahaha jag vet. men jag försöker lista ut vem av rammstein-männen som är het, o så är det så många att skriva till så jag blir alldeles snurrig.

We All Want Something We Can't Have. säger:

haha jag ska inte störa då :P

alex säger:

det är lugnt. nu iallafall :P

We All Want Something We Can't Have. säger:

jaha kom du fram till vilken av tyskarna som var snygg då

alex säger:

näe

alex säger:

alla är fula på bilderna, men det finns en som är het i en video men jag vet inte vem

We All Want Something We Can't Have. säger:

haha kanske är nån som inte är med i bandet :P

alex säger:

fan, vem vet.. en statist kanske ?

 
ANNONS
 
Ingen bild

F

27 november 2007 17:17

Vilken video? har sett dem alla!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se