Direktlänk till inlägg 28 december 2007

Dag 28 Inlägg 4

Av Alex - 28 december 2007 16:29

Okej, bara för att jag har tråkigt och ni ska få veta hur illa det faktiskt var att ta sig hem idag:


Jag hade kollat upp bussar och tåg - bussen från Ulricehamn skulle vara på Borås resecentrum 11.55 och tåget hem skulle gå 12.03 Gott om tid att gå till spåret med andra ord. Jag, Stefan och Walter satte oss på bussen som avgick i tid och fram till Rångedala gick allt bra. Right on time. Sen började problemen. Chauffören verkade inte veta var gasen satt utan bara bromsade, alla körde om oss och folk som skulle på bussen var sjukt sega. När klockan var 11.51 var vi vid sjukhuset i Borås. Jag började få lite smått panik och satt och pratade med mig själv (och chauffören, fast han hörde inte då): Kom igen, gasen sitter till höger. Gasa. Kör! AAAH!

11.55 var vi framme vid södra torget och jag, Stefan och Walter hoppade av och började traska i en rasande fart mot Resecentrum. Eller ja, Stefan traskade och jag och Walter småsprang bredvid.

Efter att ha kutat den sista biten (och inte ens hunnit med några hejdå-kramar) kom jag på tåget precis när lokföraren sa "dörrarna stängs" och sjönk flämtande ned på sätet. Det var gör-jobbigt, och så sviker alla mig. Jävla er.

 
ANNONS
 
Josefine

Josefine

28 december 2007 17:30

Om du menar att vi svek dig för vi inte skulle repa får du ta det med Fredrika. Det var hon som inte kunde.

http://cumbersome.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Hårdrockaren/Metalisten^^

2 januari 2008 16:01

Fan vilken kul sammanfattning av hem resan XD kan inte hjälpa att jag har långa ben XD

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se