Direktlänk till inlägg 29 december 2007

Dag 29 Inlägg 2

Av Alex - 29 december 2007 23:28

Idag har varit en deppig dag:


- Jag satt i bilen och lyssnade på Displeased och var jätteledsen och tänkte arga tankar. Sådana jävla besvikelser - Bragert hoppar av, bandet byter till ett fult namn och på sin myspace står det Pop/Punk/Emo. EMO FÖR FAN! ARGH! >.<

It was supposed to be we and them forever. Det var bra som det var. Vi var lyckliga.


- Jag började tänka på Viscera och tänkte "men nu har det ju gått jättelång tid, då är ju Kim snart hemma, och det kan ju inte vara SÅ jättelångt kvar tills killarna har gjort färdigt lumpen!". Sen slog det mig att det var 2 månader sen Kim åkte. Han ska vara borta i 6 månader, och man gör lumpen i 9. FAN!


- Jag tänkte på min pojkvän. Jag känner mig ganska splittrad. Jag vet att jag tycker om honom egentligen, men just nu känns det bara så jävla konstigt. Inte ett enda "jag saknar dig", och det var 9 dagar sen vi sågs. Kräver jag för mycket? Är mitt bekräftelsebehov för stort för mitt eget bästa? Borde han sakna mig? Vi är ju ändå i den där trevliga nykära fasen. Jag börjar tvivla på hans känslor. Han kommer säkert läsa det här och idiotförklara mig ännu mer än vad han redan gjort men SO WHAT?! Det här är min jävla blogg och den är till för att jag ska få skriva av mig. Människor som har något emot det may go fuck themselves. Allvarligt.Jag behöver röka lite och tycka synd om mig själv. Ge mig en kram, någon?

 
ANNONS
 
Josefine

Josefine

30 december 2007 12:00

gött vi bildar klubb eller nåt.

http://cumbersome.bloggagratis.se

 
Emilie

Emilie

31 december 2007 11:29

Låt mig vara med i den där klubben josefin "snackar om" också, i så fall...

http://memilie.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se