Alla inlägg under december 2007

Av Alex - 17 december 2007 16:18

"jag älskar dig över allt annat här på denna jord".

En så otroligt överanvänd mening, men trots det:

En så otroligt underbar mening.

En mening som får min dag att glittra och mitt hjärta att slå fortare.

En mening som gör min lycka total.

ANNONS
Av Alex - 17 december 2007 10:36

TURBONEGRO OCH MARILYN MANSON PÅ SCANDINAVIUM IDAG!


LYCKA!

ANNONS
Av Alex - 16 december 2007 21:34

Blev väckt kvart över 6 i fredags morse fast jag hade planerat att sova till halv sju. Detta gjorde mig lite småsur, speciellt som jag hade sån träningsvärk på insidan av låren så jag knappt kom ur sängen. Tåget gick 07.32 och därmed började en enormt lång väntan och resa: 1 timme tåg till Gbg, taxi till färjan, vänta 30 min på påstigning, vänta 10 min på avgång, färjan till Danmark tog 3 timmar och 15 min, men sen var vi äntligen framme.

Vi installerade oss i rummen och gick sedan ned för att bada, men jag gick upp efter 1 timme eller något för att det gjorde så ont i ögonen.

Kollade på dansk tv, spelade biljard och käkade, det var vad jag gjorde resten av dagen.


Lördag: Vaknade på tok för tidigt av att mamma knackade på dörren för att vi skulle komma ner och käka. Frukosten var god, no complains.

Slappade ett tag, gick till affären och köpte cigaretter, slappade igen, gick till affären och köpte chips, slappade igen, gick till affären och köpte öl.

Ölen var god och billig. Sånt är bra.

Badade litegrann, spelade biljard och käkade. Jag beställde in Enchiladas Vegetariana, jag tyckte det lät gott. Det enda problemet var att de hade blandat i sisådär 70 kg jalapeño. Käkade typ 2/3, sen var mina ögon på väg ut ur min skalle.


På söndagen vaknade vi av att telefonen ringde alldeles för tidigt som vanligt (om man har lagt sig 01.30 och telefonen ringer vid 8 är man lagom glad, men jag var konstigt och turligt nog inte bakis iallafall). Min bror sa efter ett par signaler "Ja, det är Jonathan" så jag och min andra bror sket i att resa oss. Sen hör vi konstigt nog att det ringer igen, och min bror svarar "Jonathan". Vi tänkte "vad i helvete" när det hände en tredje gång, varpå min andra bror reser sig och svarar i telefonen. Jonte hade tydligen drömt om någon tävling i vem som kunde svara bäst i telefonen (?!).

Käkade frukost, packade ihop grejerna och tog evighetsfärjan tillbaka till Göteborg.


Om jag har glömt något, säg till.


Ja just det ja, vi fick wildcardet i Talangslakten.


Det var det.

Av Alex - 16 december 2007 18:20

Nu är jag hemma. 24 bärs rikare och en massa energi fattigare.

Av Alex - 13 december 2007 21:28

Ok folks, det har kommit till min kännedom att Punkarsvin av Åberg börjar med "du är en nitpumpad pirat". Tänkte bara rätta mitt fel.


Imorgon åker jag till Danmark.


Min buske är bäst.

Av Alex - 12 december 2007 20:23


  • "sen får man ta och sätta på fler nitar nu när man har någon att se fin ut för :)"
  • "om jag blir så sjuk att jag måste överge dig så är jag så sjuk att jag ligger och spyr blod och har punkterade lungor"

That's why.

I'll never let you go.

Av Alex - 12 december 2007 18:29

1. I'm bored.

2. Jag åker till Danmark på fredag.

3. Jag tycker om min Buske.


Det var nog allt tror jag.

Av Alex - 11 december 2007 22:12

F: Du får väl vara lite social och hänga med till P&L istället. It will be fun. I promise.


Sanna är tråkig och vill inte pröva min och Bröds nya jesus-grej.

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se