Alla inlägg under december 2007

Av Alex - 4 december 2007 15:09

Haha shit pommes frites alltså, vilken kommentarstorm. Jag bad iallafall Sanna att hälsa från mig eftersom de ska till Fabriken den 14onde och jag inte kan följa med, jag är i Danmark då. Hon sa att hon skulle göra detta om hon kom ihåg det.

Idag fick jag dock ett sms där det stod "Rea ber mig hälsa dig att han är ledig hela onsdagen. Han är mycket noga med att påpeka att det är Hela dagen, så nu har jag gjort mitt. Nu vet du".

Jag fattade ingenting, hur, var, när och varför hade hon pratat med Rea liksom?

Bröd plitade iväg ett sms till henne och frågade när hon hade pratat med honom och fick till svar att han hade kommenterat. Jag gick in och läste kommentaren och fick samtidigt syn på min oerhört utlämnande kommentar ovanför. Mycket proffsigt gjort alltså. Fy fan.För övrigt spelar jag på server 1 och speedservern under namnet zelitha, fan ta den som attackerar mig.

Nu ska jag passa min bror. Tjipp.

ANNONS
Av Alex - 4 december 2007 12:59

R: Jag fattar inte vad det har med Displeased att göra men vi repar på Kultverket i Herrljunga, i samma byggnad som Ironman.


Sanna: Wtf ? Jag fattar verkligen ingenting av dina sms. Du är puckad.


2 minuter senare.


Okej, Sanna, jag fattar nu. Jag har gjort bort mig, fullständigt och jättemycket. Rea, you know I want you. Always will. Problemet är att jag har skuttat från ett förhållande rätt in i ett annat, så du får vänta. Om du orkar. Och vill. Kunde du inte ha nämnt onsdagen för en vecka sen eller något?


Fan.

ANNONS
Av Alex - 3 december 2007 17:05

Sanna: Du går in på Fabrikens hemsida (www.fabriken03.se) och trycker på "arrangemang".
Klorin luktar jävel.

Av Alex - 1 december 2007 17:01

Nu är jag hemma igen.


Saknar min man :(

Av Alex - 1 december 2007 10:37

Är på någon tågmässa i Trollhättan. De har ett jättestort rum med en massa massa datorer för oss uttråkade "barn". Det är coolt.

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se