Alla inlägg under januari 2008

Av Alex - 13 januari 2008 16:00

Saker folk har sökt på nyligen på bloggagratis:Våt och KåtVäxjö SexSkära migHerregud. Ibland känner jag faktiskt att jag INTE är en av de patetiska människorna.Nea har lagt upp bilder från nyår. Jag är med på en. Jag har klänning. Det är nästan värt att kolla där ;)

ANNONS
Av Alex - 10 januari 2008 20:38

Rea: Den duger, men bara knappt. Refrängen väger upp verserna och gitarrljudet. Stekt i smör är bättre.

Jag färgar håret, det är tråkigt. 20 min kvar. Tralla laaaa.

ANNONS
Av Alex - 10 januari 2008 17:08

Haha, Rea, ibland är du så obotligt korkad, men du får mig att le ändå.


Jag känner för att ringa min man och skrika "kom hit, jag behöver dig". Jag håller på och bryta ihop av all jävla press gällande jobb och grejer. Problemet är att för det första är vi båda av åsikten att man inte ska prata längre i telefon än vad man behöver så samtalet kommer se ut såhär:

Jag: Kom hit, jag behöver dig!

Busken: Nä, måste plugga.

Jag: Jaha, hejdå då.


Eller något liknande iallafall. Han vill/orkar/kan aldrig komma när jag är på väg ner. Kanske inte så konstigt. Hur många människor orkar ligga och klappa på mig och tala om för mig hur bra jag är när jag ligger och kippar efter luft och helst vill.. dö är ett för starkt ordval men.. dra iväg nånstans och slippa allt. Inte ens jag orkar med mig själv så jag kan knappast begära att någon annan ska göra det, eller hur?


www.agromania.tk - media - discography/music - Jä jä Wow wow (Du är så).

Rösten. Kalle. Jag är KÄR. Så in i helvete.

Av Alex - 8 januari 2008 14:27

Dagens citat: "Varför kollar aldrig Jimmy på mig sådär?!"


Ellinor om hur Busken tydligen såg ut när han gick förbi mig i matsalen.


Igår var jag duktig och läste hela Harry Potter och Fenixorden. Jag kom i säng lite sent men det gjorde inget, var ju tvungen att läsa klart den. Började vid 17.00 och var klar vid 2.00, med lite småpauser inräknade.

Av Alex - 7 januari 2008 15:23

Dåligt ljud, som sagt.

Av Alex - 7 januari 2008 15:22

Dåligt ljud. Ni får klara er ändå.

Av Alex - 7 januari 2008 00:24

Maybe I don't love you, I just love what you've done?

Maybe I don't hate you, I just hate what you've become, in the eyes of everyone.


http://www.myspace.com/ragdollshout

Av Alex - 6 januari 2008 15:13

Jag ger mig in i mitt bands diskussion om Mikael-någontings erbjudande, beväpnad med Caps Lock:


I REFUSE TO BE A FUCKING SELL-OUT! MITT SVAR ÄR NEJ.

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se