Alla inlägg under januari 2008

Av Alex - 6 januari 2008 14:52

Okej, gårdagen då.


Vi körde ett snabbrep vid halv sex, Sannas röst lät inte bra men hon gjorde så gott hon kunde och drack en massa special-hostmedicin (45%-ig-någonting-med-honung-i). När vi hade repat klart och skulle börja packa ner grejer sa Fredrika "Oh nej, jag trodde det kom någon!", sekunden efter öppnas dörren och in kommer Niklas och Martin Groda för att hämta ett Hi Hat-stativ. Höhö ^^


Vi var ute i god tid och kom fram till Kärven 20 min för tidigt efter att ha varit på Ica och köpt äpplen (då någon hade sagt till Sanna att gröna äpplen var bra för rösten).


När vi satt där nere kommer Mikael någonting och börjar prata med oss. Och hör här, folk: Tydligen ska ett tjejband som heter Face 84 vara med i Melodifestivalen och om det går bra för dem skulle det bli efterfrågan på tjejband som spelar Modern Dansband. Och därför tyckte han att vi, The Wasted, skulle börja lira detta. MODERN DANSBAND! Vi skulle repa in en repertoar på 60 låtar och sen skulle vi vara redo att möta Sverige. Dessutom var vi tvungna att ha någon på klaviatur så han föreslog att vi hittade någon (tjej i våran ålder, givetvis) som spelade detta, annars fick någon av gitarristerna sadla om och börja spela det. Herregud.


Soundchecket började 1 timme för sent, vi soundcheckade och Björn berättade att Mikael what's-his-name hade ringt honom och sagt "De ska spela dansband, hårdrock kan de spela i sin lokal!". 

Sen traskade vi iväg - Bröd och Josefine åt ena hållet för att köpa godis, och jag och Sanna åt andra för att hämta något varmt att dricka på Shell.

Kommer tillbaka efter att ha gått i snön och kylan, och vakten vill inte släppa in oss för att Sanna har en vattenflaska och sin varma C-vitamin-dryck, så hon fick svepa C-vitaminen på trappan medan jag hällde ut hennes vatten. Tog en liten sväng in för att hämta övriga bandmedlemmar och sen gick vi och käkade pizza. Eller ja, jag käkade pizza, Josefine åt en barnpizza, Fredrika tog 1/16 av mig och Sanna fick något liknande av Josefine. Sen traskade vi tillbaka till Kärven och jag och Fredrika tog en extra promenad och tjötade lite med Emilie.


Vi gick in efter en halvtimme igen och jag och Bröd underhöll oss själva med att tävla om vem som kom på flest artister på en viss bokstav. Resten av tiden flöt på med denna lek, nervositet och ett hot om att bli diskade. Josefine (som är 18) och Sanna (som inte är 18) hade varit uppe för att kolla läget men sen kom Björn ner och sa att någon som heter Jessica hade sagt att om vi vistades däruppe, mer än för att gå ut och röka, skulle vi bli diskade, för hon var rädd att bli av med sitt tillstånd. Gött, där satt vi sedan i källaren och väntade.


Monicas son Mikaels kompis Johan spelade först, och det gick bra förutom att han var skitnervös och drack en massa öl för att försöka bli av med nervositeten. Detta resulterade i ett antal avbrutna låtar.

Vi spelade som nr 2 och det gick bra. Vi satte alla låtar, några småfel här och där, visst, men whatever. Vi satte Josefines låt, och det var starkt gjort med tanke på att vi hade spelat den kanske 5 gånger innan Kärven.

Leopard Ladys spelade som tredje band, och de var duktiga. State of Drama spelade sist och de lät som vanligt. De är proffsiga, visst, men jag tycker inte om deras musik sådär jättemycket.


Kvällens roligaste: Björn kom och frågade om vi ville köpa State of Drama's demo och Sanna och Josefine rusade ner för att hämta pengar, och köpte demon för 30 spänn. När Sanna kollade närmare på den visade det sig att det var bara en låt. De hade alltså köpt EN låt för 30 spänn var. Haha.

Sen när de gick ner Backstage för att göra något kom en i State of Drama fram med demos och frågade hur många vi var i bandet. "4" sa de, "fast vi två har redan köpt", och så fick de 2 demos att ge till mig och Bröd. Gratis. HAHAHA :D


State of Drama vann, som väntat, Bröd fick konstiga komplimanger och erbjudanden och jag fick en blåsa i min hand.


Over and out.

ANNONS
Av Alex - 5 januari 2008 14:18

TALANGSLAKT 2007


FINAL på Gyllene Kärven i Herrljunga ikväll.

120 spänn inträde. 18 år, leg obligatoriskt.

Bar. DJ Jocke. Insläpp 21.00, kom i tid!


Band:

The Wasted

Leopard Ladys

State of Drama

Monicas son Mikaels kompis Johan

ANNONS
Av Alex - 4 januari 2008 01:17

Nu har jag varit inne och kikat på Bernys bilddagbok. Ja, jag var tvungen, bara för att se hur hon såg ut. Jag fick syn på det sjukaste ever: någon som hade kommenterat att de hade en likadan stol hemma. Jag kände "Ooookej? Och hon borde bry sig därför att?". Är det coolt om jag har samma gardiner som t ex Manson? Jag tycker inte det, och jag förstår inte poängen med att tala om det för personen ifråga. Konstigt.


Nu ska jag lägga mig i min säng och lyssna ännu mer på Komedi av Tuk Tuk Rally. Jag har fastnat så grymt för den. Natti.

Av Alex - 4 januari 2008 00:24

Öhm.. Okej? Vad säger man? OJ.


Förklaring: Enligt vad jag hört från andra så är en viss människa en sån som ligger med allt och alla, men tydligen så är det inte så. Nu känner jag mig elak.

Av Alex - 3 januari 2008 22:40

Samma gamla komedi, samma falska hyckleri,

jag slog huvudet in i väggen gång på gång.

Det for pengar hit och dit,

fyllde själen full med sprit.

Vägen hem blev lång.Tuk Tuk Rally - Komedi

Av Alex - 3 januari 2008 21:26

Seriöst, 111 människor har läst min blogg på 3 dagar och EN har röstat i min omröstning. EN!


YOU SHOULD BE ASHAMED OF YOURSELVES.

Av Alex - 3 januari 2008 21:22

Jag hade skrivit en deprimerad text, men min man kom och gjorde mig glad igår och stannade tills för en timme sen, så jag tänker inte lägga upp den. Kanske om ett tag.


På lördag spelar vi på Kärven. Jippie?

Av Alex - 2 januari 2008 14:53

Glömde ju faktiskt berätta det bästa ever.


Folk sitter och kör Singstar och det kommer ett solo av någon form.

Viktor börjar "köra" solot, det ser ut som han håller i en liten luftgitarr fast med handflatorna uppåt. Nea kollar konstigt på honom och säger:

- Men.. Är det inte fiol?


Min man kommer hit idag. Chansen finns ju fortfarande att han ballar ur eftersom han inte är här än men jag hoppas på det bästa.


Dessutom ska vi repa, utan sångerska. Sanna är sjuk. Vi har spelning på lördag. Spännande. Mycket spännande.

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se