Direktlänk till inlägg 1 mars 2008

Dag 1 Inlägg 2

Av Alex - 1 mars 2008 19:53

FAN. Det stör mig mer ju mer jag tänker på det: Borde jag ha gjort något annorlunda? Hade det ändrat något? Jag vill inte bli ignorerad, I don't like it. Du fick mig att le. Om och om igen. Varje dag fanns hoppet om att just DU skulle höra av dig. Jag vet inte hur mycket jag borde skriva, det är det här med att människor känner sig så träffade hela tiden. Jag vill att DU ska läsa det här men ändå inte. Jag är velig som fan. All the time. Jag mår dåligt som en liten gnu. Jag vill veta om det kunde blivit något mer (nej, jag pratar inte förhållande), men nu är det uppenbarligen för sent. Jättemycket försent. Det var helt sjukt längesen jag fick den senaste komplimangen som fick mig att le stort. Det stör mig. Jag vill ha dig kvar i mitt liv. Jag tycker om att ha en massa öppna dörrar.

 Det är frihet.


Nu kommer det komma en massa "Höhö, jag vet vem du pratar om" "Va?! Pratar du om HONOM?!" "Pratar du om mig?", men vi kan väl göra såhär: Sanna och Josefine; inga jävla gissningar, ni kommer inte ha rätt ändå även om ni tror er ha det.

Människor som känner sig träffade; skriv ihop en söt liten kommentar om vad ni skulle svarat om det handlat om er (uppenbarligen handlar det om någon av er, jag vill bara inte tala om vem).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se