Direktlänk till inlägg 4 april 2008

Dag 4 Inlägg 1

Av Alex - 4 april 2008 22:40

Jag gör ett litet gästspel, fortfarande i väntan på internet.


Diverse pinsamma saker angående The pojkvän har hänt. Bröd gör allt för att skämma ut mig, typ.


Jag: Jag vet ju inte om jag ska hälsa på honom! Borde jag hälsa på honom? Jag tittade inte ens på honom i matsalskön för jag visste ju inte om jag skulle hälsa!

Bröd: Men.. det såg ut som om han hälsade på dig!

Jag: Whaaaat?! Skojar du med mig?! Det är inte kul! Fuck! Nu kommer han tro att jag dissar honom.

Bröd: Nä, alltså, det såg ut som om han hälsade men det kanske bara var jag.


*Jag traskar på i godan ro när jag helt plötsligt får en knuff av Bröd, flyger all världens väg och utstöter ett "woho". När jag tittar upp får jag syn på anledningen till knuffen: The Pojkvän, som dessutom står och stirrar på mig i vanlig ordning.*

Jag (väser ur mungipan): Bröd! För helvete! *känner hur kinderna börjar hetta lite smått, och kikar sedan bort mot The pojkvän bara för att se att han stirrar ännu mer*.


Nog för att Bröd må vara intresserad av honom, men hon behöver inte skämma ut mig, eller? :PVi har installerat oss i nya bostaden nu och den är fin, mysig och hemtrevlig. Äger numera en icke-gnisslande dubbelsäng.Bara för att det faktiskt var lite roligt:


Skorpionen (23 oktober - 22 november)Känslig, intuitiv och negativ

Nyckelord: Skapelse, födelse, död, sex, pånyttfödelse, lidelse, forskning, hemlighetsfullhet
Färg: Mörkrött
Metall: Stål
Stenar: Topas och malakit

Skorpionen strävar ständigt efter förfining och nyskapande. Zodiakens mest sexuella och passionerade tecken. Passionen styr allt skorpionen gör, inget är halvdant, ständigt allt eller inget!! Passionen kan även leda till våldsamhet och kriminalitet. Ärelysten, intensiv och lägger ned stor möda på sådant han anser viktigt. Om intensiteten missriktas kan det leda till grymhet, hämndlystnad och till och med till andras död!... Men som vän är han den mest lojala av alla. Skorpionen har bättre självkännedom än de flesta andra och kanske är det just därför han ofta är tystlåten och hemlighetsfull. Kan plötsligt ändra livsinriktning om det passar honom. Skarpsynt och förmåga att reda ut problem. Skarpt intellekt och sarkastisk. Måste ha stor sexuell aktivitet för att inte bli hämndlysten, svartsjuk och grälsjuk.

Lämpliga yrkesval: Allt som har i uppgift att hjälpa andra, ex. Psykolog, kirurg, forskare, polis, detektiv, helbrägdagörare, lärare.
Fysiska kännetecken: Kraftig, markerade skarpa ansiktsdrag och genomträngande blick.
Känsligaste kroppsdel: Könsorgan och urinblåsa.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alex - 22 september 2009 13:42

Här ligger jag. I sängen i skolådan i Karlstad. Myser i ruskvädret, dricker kaffe i brist på vin och lyssnar på mästaren av höstmusik - Lars Winnerbäck.   Jag vill skriva men vågar inte. Borde kanske starta en ny, anonym blogg. Utan namn och allt...

Av Alex - 15 augusti 2009 11:30

Jag vet. Jag har varit sjukt inaktiv. Har jobbat massa o.s.v.   Igår kväll var bäst änna. Satt med Mattias, Bruno, Permo och Kjell from Hell och lyssnade på killsnack. Sjuukt underhållande! :D Ikväll blir det tjejmiddag -> förfest -> parken och...

Av Alex - 14 juni 2009 20:15

Ja, jävlar vilken monsterfylla. Drack typ 3 gånger så mycket som jag brukar och borde. Har fått höra ett antal roliga händelser idag som jag har lite eller inget minne av. Underhållande indeed. Det var en bra kväll....

Av Alex - 9 juni 2009 23:57

AIK-människa: Lag i vad fasen då? Fotboll? Hockey? Brännboll? Curling? Specificera dig! ...

Av Alex - 9 juni 2009 09:53

Jag mår seriöst illa. Att människor kan vara så jävla ynkliga. Enda gången man får ge ut namnet och släppa bilder på en brottsling är om det finns fara för samhället, annars ska det aldrig göras. Ni är fucking jävla vidriga.   Att dessutom hålla på a...

Presentation

Omröstning

Du är...?
 ...Förstagångsläsare.
 ...Stammis.
 ...Har kikat in några gånger...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bedårande barn av sin tid med Blogkeen
Följ Bedårande barn av sin tid med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se